Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez: “Hedefim Gülen, Mutlu Bir Çekmeköy Yaratmak”

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez: “Hedefim Gülen, Mutlu Bir Çekmeköy Yaratmak”
16 Mayıs 2024 09:39 | Son Güncellenme: 16 Mayıs 2024 09:47
97

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Huzurkent Sitesi’ne yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Görev süresi boyunca kanunlara uyumlu ve halk odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurgulayan Çerkez’in bu sözleri, Çekmeköy’ün geleceği ve belediyenin işleyişi hakkında önemli mesajlar içeriyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez: “Her Yapacağım İş Kanun Ne Diyorsa Bana Verilen Kanunlar Var, Verilmeyen Kanunlar Var”

Çekmeköy Belediye Başkanı adaylığı açıklandığında seçim çalışmalarına Huzurkent Sitesi’nde başladığını belirten Çerkez, komşularına verdiği sözü hatırlattı. “Seçildiğimde ilk sizleri ziyaret edeceğim” dediği komşularına olan taahhüdünü yerine getirmeye hazır olduğunu ifade etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den Vizyon Dolu Açıklama: Halkla Bütünleşme ve Kanunlara Sadakat

Komşularının kendisine ve ekibine oy vererek yüklediği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Başkan Çerkez, hedefinin gülen, mutlu bir Çekmeköy yaratmak olduğunu dile getirdi. Halkın beklentilerini karşılamak ve ilçeyi daha yaşanabilir kılmak için çaba sarf edeceklerini belirten Çerkez, vatandaşların desteğiyle birlikte başarılı projelere imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez: Kanunlara Uyumlu ve Halk Odaklı Bir Yönetim Anlayışı

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in açıklamaları, ilçenin geleceği ve belediyenin yönetim anlayışı hakkında önemli ipuçları sunuyor. Başkan Çerkez’in vurguladığı gibi, kanunlarla uyumlu, halkın beklentilerini dikkate alan bir yönetim anlayışı, ilçenin refahı ve gelişimi için temel bir unsurdur.

  • Yasalara Uygunluk: Başkan Çerkez, her adımda yasalara sıkı sıkıya bağlı kalacağını ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurguladı. Bu sayede, hesap verebilir bir yönetim ve adil bir karar verme süreci sağlamayı hedefliyor.
  • Halk Odaklı Yaklaşım: Çerkez, seçildikten sonra öncelikli olarak halkla yakın temas kuracağını ve taleplerini dinleyeceğini belirtti. Hedefinin “mutlu ve huzurlu bir Çekmeköy” olduğunu ve bu hedefe halkla birlikte ulaşmayı amaçladığını ifade etti.
  • Yaşanabilir Çekmeköy: Başkan Çerkez, Çekmeköy’ü daha yaşanabilir bir hale getirmek için halka danışarak projeler geliştireceklerini söyledi. Bu projeler ile ilçenin tüm sakinlerinin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.