Dolar 32,3387
Euro 34,8388
Altın 2.384,93
BİST 10.259,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan’da Makamını Çocuklara Devretti”

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan’da Makamını Çocuklara Devretti”
23 Nisan 2024 15:00
212

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu öğrencisi Zeynep Akkuş ve Çekmeköy İlkokulu öğrencisi Ömer Bektaş’a devretti. Çocuklara, parkların güvenli hale getirilmesi ve yeni parkların yapılması talimatını veren Başkan Çerkez, geleceğin büyüklerini yetiştirmenin insanlık görevi olduğunu vurguladı. Bu anlamlı etkinlik, toplumun geleceğine dair önemli bir farkındalık yaratırken, çocukların katılımıyla şehir yönetimine dair yeni bir perspektif sunulmuş oldu.

“Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan’da Makamını Çocuklara Devretti: Toplumun Geleceğine Yönelik Anlamlı Bir Adım”

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel gün dolayısıyla, Belediye Başkanı Orhan Çerkez, koltuğunu simgesel olarak Rahmi Mihriban Bedestenci İlkokulu öğrencisi Zeynep Akkuş ve Çekmeköy İlkokulu öğrencisi Ömer Bektaş’a devretti. Bu adım, çocuklara yönelik olan geleceğe dair bir vurguyla büyük önem taşıdı.

Çocuklara, parkların güvenli hale getirilmesi ve yeni parkların yapılması talimatını veren Başkan Çerkez, geleceğin büyüklerini yetiştirmenin insanlık görevi olduğunu belirtti. Bu adım, sadece sembolik bir jest olmanın ötesinde, toplumun geleceği ve çocukların aktif katılımıyla ilgili önemli bir farkındalık yarattı. Çocukların bu etkinlikteki rolü, şehir yönetimine ve toplumun genel yönetişimine dair yeni bir perspektif sunarak, katılımcılık ve çocuk haklarına yönelik bilincin artmasına katkı sağladı.

Orhan Çerkez’in bu adımı, toplumda çocukların yerini ve önemini vurgulayarak, gelecek nesillerin aktif katılımını teşvik etme yolunda önemli bir adım olarak kabul edildi. Bu etkinlik, çocukların sadece bugünün değil, yarının da aktif ve bilinçli bireyleri olarak yetiştirilmesine dair önemli bir adım olarak kaydedildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.