Dolar 32,3573
Euro 34,7827
Altın 2.401,47
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın Veda Konuşması Tartışma Yarattı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın Veda Konuşması Tartışma Yarattı
4 Mart 2024 15:28 | Son Güncellenme: 4 Mart 2024 17:57
333

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, son meclis toplantısında CHP’li meclis üyesi Avukat Özgür Kip’in sözleriyle karşılaşarak meclis atmosferinde gerilim yaşadı. Toplantının son olması dolayısıyla Poyraz, teşekkür konuşmasına başlarken, Kip’in beklenmedik çağrısıyla sarsıldı.Bir 1 kişi ve kürsü görseli olabilir

Kip, toplantıda sükunetin hakim olduğu bir anda mikrofonu alarak, “Başkanım, sizi bir dahaki toplantıda vatandaş olarak görmek istiyoruz. Artık çayımızı içersiniz.” ifadelerini kullandı. Bu çağrı, toplantıya beklenmedik bir gerginlik anı getirdi.

Poyraz, Kip’in çağrısına anında cevap verdi. Başkan, “Sizin dediğiniz sıfır ihtimal, sıradan daha düşük.” şeklinde sert bir yanıt vererek meclis üyesinin beklediği olumlu yanıtı vermedi. Bu cevap, meclis ortamında gerilimi daha da artırdı.

Yaşanan gerilimli anların ardından Poyraz, “Gider ayak meclisin tozunu alarak, haklarınızı helal edin. Yine yüz yüze bakacağız.” diyerek toplantıyı noktaladı. Bu sözler, meclis üyeleri arasındaki tansiyonun ne denli yüksek olduğunu gösterdi.

Çekmeköy’deki siyasi atmosferin bir yansıması olan bu olay, meclis toplantılarının önemli bir yönünü ortaya koydu. Tartışma ve farklı görüşlerin demokratik süreçlerin bir parçası olduğunu hatırlattı. Umuyoruz ki, taraflar arasındaki iletişim daha yapıcı bir seviyeye ulaşır ve kamu hizmeti adına işbirliği devam eder.

Poyraz Konuşmasında CHP’nin Çekmeköy’de kazanma şansının “sıfır ihtimal” olduğunu da dile getiren Poyraz, bu sözleriyle gündem yarattı.

CHP’liler Poyraz’ın sözlerine itiraz etti. Poyraz ise “Sıfırdan daha düşük” diyerek sözlerinin arkasında durdu.

Poyraz’ın veda konuşması ve CHP ile yaşadığı tartışma şu şekilde gerçekleşti:

  • Poyraz, konuşmasında “Hakkımız helal olsun. 5 sene boyunca bu mecliste beraber çalıştık. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.
  • CHP’li meclis üyeleri “Helal olsun  dedi.
  • CHP’li Meclis Üyeleri Çekmeköy’de CHP’nin kazanma şansı sıfır” sözlerine itiraz etti.
  • Poyraz, “Sıfırdan daha düşük” diyerek sözlerini savundu.

Poyraz’ın sözleri sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Bazı kullanıcılar Poyraz’a hak verirken, bazı kullanıcılar ise sözlerini talihsiz buldu.

Poyraz’ın veda konuşması ve CHP ile yaşadığı tartışmanın yankıları önümüzdeki günlerde de devam edecek gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.