Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı, Seyfettin Yıldırım, Yangın Mağduru İsmail Aydoğdu’ya Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu”

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı, Seyfettin Yıldırım, Yangın Mağduru İsmail Aydoğdu’ya Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu”
9 Aralık 2023 20:25 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2023 20:29
363

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı ve iş insanı  Seyfettin Yıldırım, Alemdağ Nişantepe Mahallesi’nde meydana gelen yangında evi zarar gören İsmail Aydoğdu’ya destek olmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıldırım, yangının sobadan çıkan kıvılcımlar sebebiyle meydana geldiği belirtilen olayın ardından, İsmail Aydoğdu’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yardım sözü verdi.Bir 5 kişi görseli olabilir

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Sima Seyfettin Yıldırım, Yangın Mağduru İsmail Aydoğdu’ya Geçmiş Olsun Ziyaretinde”

Bu ziyaret, Seyfettin Yıldırım’ın toplum odaklı bir lider olarak bilinen profilini bir kez daha gösterdi. İş insanının, Çekmeköy’deki vatandaşlarına yönelik yardımsever ve duyarlı bir lider olarak hareket ettiği vurgulandı. Bu tür olaylarda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara destek olma çabaları, aday adayının sosyal sorumluluk anlayışını yansıtıyor.

Yıldırım’ın, sadece siyasi bir figür olmanın ötesinde toplumun içinde aktif bir rol üstlenerek, vatandaşların sorunlarına duyarlılıkla yaklaştığına dikkat çekildi. Bu ziyaret, Sima Seyfettin Yıldırım’ın aday adaylığı sürecindeki toplumsal sorumluluk anlayışını vurgulayan önemli bir örnek olarak öne çıkıyor.

Bu ziyaret, Seyfettin Yıldırım’ın sadece siyasi arenada değil, aynı zamanda toplum içindeki aktif rolüyle dikkat çektiğini gösteren önemli bir olay olarak kaydedildi.Fotoğraf açıklaması yok.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.