Dolar 32,3580
Euro 34,6917
Altın 2.383,59
BİST 10.188,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sırmacı, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor: Sahada Yoğun Mesai

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Sırmacı, Halkla Buluşmaya Devam Ediyor: Sahada Yoğun Mesai
20 Kasım 2023 18:11
123

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Sırmacı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlarla buluşmak, sorunları dinlemek ve projelerini paylaşmak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Fatih Sırmacı, siyasi parti temsilcilikleri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş adamları ve iş yerlerini ziyaret ederek halkın nabzını tutuyor. Aynı zamanda Cumhur İttifakı paydaşlarıyla da istişarelerde bulunuyor. Genel seçimlerde milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde edilen zaferin ardından, Çekmeköy’de Cumhur İttifakı’nın başarısını sürdürme hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.Sahada gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar kapsamında, ilçenin sevilen simaları, kanaat önderleri ve parti büyükleriyle de bir araya gelen Sırmacı, aday adaylığı sürecinde aldığı destekleri ve istişareleri değerlendiriyor. Ayrıca, Çekmeköy’de geçmişte önemli rol oynamış ve ebediyete intikal etmiş büyüklerin ailelerini ziyaret ederek ahde vefa gösteriyor.

Fatih Sırmacı, aynı zamanda ilçedeki 21 mahalle muhtarıyla da buluşarak, mahallelerin sorunlarını dinleyip, çözüm odaklı çalışmalar yapmayı hedefliyor. Hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle de toplumun farklı kesimlerinden gelen görüşleri alarak ortak çözüm yollarını bulmaya odaklanan Sırmacı, birlikte daha güçlü ve katılımcı bir şehir için çalışmayı amaçlıyor.

Fatih Sırmacı’nın yoğun mesaisi, Çekmeköy’deki seçim atmosferini şimdiden canlandırarak, 2024 yerel seçimleri öncesinde ilçedeki siyasi dinamikleri etkilemeye başlamış durumda.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.