Dolar 32,4045
Euro 34,5634
Altın 2.379,62
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Yerel Ekonomiyi Canlandıran Et Kombinesi Projesini Hayata Geçiriyor

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, Yerel Ekonomiyi Canlandıran Et Kombinesi Projesini Hayata Geçiriyor
10 Ocak 2024 00:12 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2024 00:19
151

HABERMAX.Çekerek ilçesinin çalışkan Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, bölgesinde hayvancılığı ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla önemli bir adım attı. Başkan Çakır, geçtiğimiz günlerde başlattığı et kombinesi projesi ile ilçesinin ekonomik potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Yerel besiciler ve çiftçilerle iş birliği içerisinde hayata geçirilen proje kapsamında, Çekerek Mezbahası’nın Migros Ticaret AŞ ile gerçekleştirdiği sözleşme sonucu başlayan kesimler, bölgedeki hayvancılığı canlandıracak bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Başkan Çakır, projenin hayata geçirilmesiyle ilgili sosyal medya üzerinden yayınladığı bir video ile halka seslendi.

Çekerek Mezbahası’nda yapılan et kesimlerinin artık ilçenin dört bir yanındaki ulusal marketlerde satışa sunulacağını belirten Başkan Çakır, projenin ilçe ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, besicilerin uzak yerlere gitmek yerine kendi ilçelerinde hayvanlarını keserek ekonomilerine katkıda bulunabileceklerini vurgulayan Çakır, projenin bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Eyyüp Çakır, et kombinesi projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki besicilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu projenin, ilçemizi ekonomik olarak yüksek seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. 2024 yılında başlayacak olan Çekerek Havzası Rehabilitasyon Projesi ile birlikte, bölgedeki hayvancılık ve tarım faaliyetlerini daha da yükseltecek daha büyük projelere imza atacağız. İlçemize ve memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Çakır‘ın liderliğindeki bu projelerin ilçe halkı ve çiftçiler üzerindeki etkileri, gelecekte bölgedeki ekonomik ve tarımsal kalkınma sürecinde daha net bir şekilde gözlemlenecek.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.