Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇAZDER’de Yeni Dönem

ÇAZDER’de Yeni Dönem
1 Ocak 2019 17:23 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2019 17:56
1.348

Kısa adı ÇAZDER olan Çekerek Aydıncık ve Zile ilçeleri Dayanışma Derneği 11.Kongresini Ataşehir Aşık Veysel Mahallesindeki Dernek lokalinde yaptı. Tüm üyelerin katılımıyla gerçekleşen kongreye yeniden mevcut Başkan Hamza Azmaz seçildi. Tek listede yarışan Azmaz teşekkür konuşması yaparak üyelerine gelecekteki vaatlerini sıraladı.

Çekerek Aydıncık ve Zile Köyleri Kültür  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ÇAZDER 11.Genel Kongresini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Tek listede yarışan mevcut Başkan Hamza Azmaz “Bana güven oyu verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bana vermiş olduğunuz güveni boşa çıkarmayacağım” dedi. 11.Genel kurul toplantısına; Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP eski yöneticisi Haydar Saraç, Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı aynı zamanda yeniden aday olan Hasgül Bakır ve bazı siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Yoğun katılımla kongresini gerçekleştiren ÇAZDER’in yeni yönetimine asil seçilenler arasında Başkan Hamza Azmaz, Seyit Karabulut, Leyla Öztürk, Durmuş Acar, Cengiz Taştan, Sevgi Çakır ve Mevlüt Yılmaz; Yönetim Kurulu Yedekte ise şu isimler yer aldı Musa Şengül, Rıza Keleş, Erdal Mercan, Hasan Efe, Ali Özcan, Arif Şahin ve İmam Aynacı getirildi. Denetim Kurulu Asil üyeleri İbrahim Kıvrak, Nazım Düzen, Cemal Efe; denetim kurulu yedeğe ise Hasan Şahin, Ali Çelik ve Cihangir Şahingöz getirildi.

Tek listeyle seçime giden Hamza Azmaz yeni görevine devam dedi. Seçildikten sonra üyelere bir teşekkür konuşması yapan Azmaz “Sayın divan, değerli siyasi parti yöneticileri, sevgili muhtar adaylarımız dernek başkanları ve yöneticileri, saygı değer üyelerimiz, değerli misafirler şahsım ve yönetim kurulu adına sizleri selamlıyorum. Yozgat ve Tokat ilçeleri olan Çekerek Aydıncık Zile ilçe köyleri derneğimizi kurmak için zor şartlar olmasına rağmen İstanbul’un çeşitli ilçelerinde toplantılar yapılarak kurulmasında emeği geçen başta kurucularımıza ve sürdürmesi zor şartlarda bugünlere taşımasına yardımcı olan emeklerinden dolayı her zaman saygı duyduğum dernek başkanlarına, yönetim kurullarına teşekkürü bir borç bilirim. Bu anlamda 11.olağan genel kurulunda hepinizi selamlamaktan onur duyarım. Diyoruz ki gençlerimizi artık kazanmak istiyoruz, tüm anne ve babalara bir çağrımdır beraberinizde mutlaka eşinizle çocuklarınızla derneğimize gelin. Eğer sizler büyükler olarak çocuklarınızı buraya getirmezseniz tabii gelmezler. Rahmetli babam beni küçük yaşta ÇAZDER’e getirirdi daha çocuk yaşta ben buradaki büyüklerimi tanıma fırsatı buldum. Eğier babam getirmeseydi ben bugün buranın başkanıi olamazdım” dedi.

ÇAZDER Başkanı Hamza Azmaz sözlerini “Yeni yönetimimiz inşallah hayırlara vesile olur biz de sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız. Hepinize geldiğiniz için, bizlere destek olduğunuz için derneğim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum, sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” diyerek tamamladı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.