Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Çankaya’nın Efsane Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in vefatı büyük üzüntü yarattı

Çankaya’nın Efsane Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in vefatı büyük üzüntü yarattı
11 Temmuz 2020 11:51 | Son Güncellenme: 12 Temmuz 2020 08:33
801

AHA.Çankaya eski belediye başkanı ve şimdiki CHP’li Belediye başkanı Alper Taşdelen’in efsane babası hakka yürüdü.

CHP AİLESİ BAŞIN SAĞOLSUN

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, denizde fenalaşan eski Çankaya Belediye Başkanı Mehmet Doğan Taşdelen (71), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Bodrum’a tatile gelen CHP Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen, bu sabah, yazlığının bulunduğu Geriş Mahallesindeki sahilde serinlemek için denize girdi. Çankaya Belediye Başkanı CHP’li Alper Taşdelen’in babası olan ilçenin eski belediye başkanlarından Doğan Taşdelen, yüzdükten sonra güneşlenmek için dışarı çıktı. Bir süre sonra fenalaşan Doğan Taşdelen, yere yığıldı. Vatandaşların çağırdığı ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Taşdelen, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medya hesabından ölüm haberini duyurdu. Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen’in kıymetli babası, Çankaya’nın efsane Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Mekanı cennet olsun. Alper Başkan’ın ve Taşdelen ailesinin acısını paylaşıyor, baş sağlığı diliyorum.

CHP İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da baş sağlığı diledi. İmamoğlu mesajında söyle yazdı.

Eski Çankaya Belediye Başkanımız Doğan Taşdelen’in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; Çankaya Belediye Başkanımız @AlperTasdelen06’e, tüm yakınları ve sevenlerine, CHP aileme başsağlığı diliyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’de Taşdelen ailesine sabır diledi.

Önceki dönem Çankaya Belediye Başkanı, kıymetli bir sosyal demokrat ve parti yol arkadaşımız olan Doğan Taşdelen’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Başta Alper Tasdelen ve tüm ailesine sabır, sevenlerine, dostlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.