Dolar 32,2462
Euro 34,7569
Altın 2.444,38
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

“Çağdaş Ateşci, Beşiktaş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Oldu”

“Çağdaş Ateşci, Beşiktaş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Oldu”
15 Eylül 2023 21:06 | Son Güncellenme: 15 Eylül 2023 21:07
416

HABERMAX.Beşiktaş Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü pozisyonuna Çağdaş Ateşci’yi atadı. Ateşci, Beşiktaş Belediyesi’nde uzun süredir Temizlik İşleri Müdürlüğü şefi olarak görev yapıyordu ve bu yeni görevi ile daha büyük sorumluluklar üstlenmiş oldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Beşiktaş Belediyesi’nin sınırları içinde yasa ve yönetmeliklerin verdiği yetki ve sorumlulukları yerine getirmekle görevlidir. Bu görevleri yerine getirirken sosyal adalet ve eşitlik prensiplerine bağlı kalarak kaliteli hizmet sunmayı, doğal ve tarihi değerleri koruyarak kentin temizliğini sağlamayı amaçlar. Ayrıca, mevcut kaynakları etkili ve verimli bir şekilde kullanarak bu hizmetleri yerine getirirler.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün vizyonu, güvenilir, üstün kaliteli hizmetler sunmak, rekabet gücünü artırmak ve sosyal ve fiziksel çevreyi korumaktır. Aynı zamanda, çalışanlarının gurur duyacağı bir yerel yöneticilik anlayışı içerisinde hizmetlerini Avrupa standartlarına getirmeyi hedeflerler.

Müdürlük, insan odaklı bir hizmet anlayışına sahiptir ve halka hizmet düşüncesine önem verir. Adalet, dürüstlük ve şeffaflık ilkelerine bağlı olarak çalışır ve kentsel estetik ve tarihi değerleri koruma konusunda dikkatli davranır. Ayrıca, katılımcı bir yönetim anlayışı benimser ve kamu denetimine saygı gösterir.

Çevre konusunda da duyarlıdır ve atıkları ayrıştırma ve sıfır atık farkındalığını artırma çabalarına önem verir. Temiz ve yeşil bir çevre için çalışırken sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışır ve sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdürürler.

 

User
başlık
ChatGPT

Başlık: “Çağdaş Ateşci, Beşiktaş Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Oldu”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.