Dolar 32,2569
Euro 34,8200
Altın 2.424,19
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Bybit’ten AUS’deki en başarılı öğrenciler için 1 milyon UAD’lik sponsorluk anlaşması 

Bybit’ten AUS’deki en başarılı öğrenciler için 1 milyon UAD’lik sponsorluk anlaşması 
28 Ağustos 2023 13:24
90

HABERMAX.Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, BAE’de eğitimin ve kriptonun benimsenmesini desteklemek için American University of Sharjah’daki (AUS) 38 başarılı öğrenciye burs veriyor. Bybit, yine bu yılın Haziran ayında AUS ile iş ortaklığına imza attığını duyurmuştu

Bu burs, başarılı öğrencileri hak ettikleri en iyi eğitimi alabilmeleri konusunda desteklemeyi, fintech ile blok zinciri alanlarında araştırmalar ve çalışmalar yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Öğrencilerin akademik başarı durumu, genel not ortalaması ve ihtiyaçları göz önüne alınarak başvurular incelendikten sonra toplam 1 milyon AUD’lik fon havuzuna sahip AUS-Bybit Fonu Bursu için 38 öğrenci seçildi.

Burs, Güz 2023 ve Bahar 2024 dönemlerine ait öğrenim harcı ücretlerinin yüzde 25’ini karşılayacak. Burs alıcıları arasında çoğunluğu Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar Bilimleri bölümünde her biri yüzde 25’lik harç ücreti indiriminden yararlanacak 9’u yeni olmak üzere 38i öğrenci bulunuyor. AUS’nin College of Engineering Departmanı Dekanı Dr. Fadi Aloul konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Hem mükemmeliyet ve araştırma merkezi hem de değişimin katalizörü olarak AUS, dinamik pazarlarda ve evrilen sektörlerde ilerlemeye olanak tanıyan beceri ve teknik bilgilere sahip profesyoneller çıkarmada önemli bir rol oynadığının bilincinde. Ayrıca sektördeki iş ortaklarımızla yakından çalışarak onların ihtiyaçlarını karşılamanın ve akademi ile iş hayatı arasında köprü oluşturmanın önemine de inanıyoruz. Bybit ile iş ortaklığımız ve AUS-Bybit Fonu Bursu girişimimiz, durmaksızın gelişen dijital dünyada, öğrencilerimizin fintech ve blok zinciri alanlarında ilerlemelerini destekleyecektir.”

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou ise şunları söyledi: “AUS’deki parlak zihinleri destekleyecek burs fonumuzla ilgili son işlemleri de sonuçlandırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. AUS ile birlikte fintech ve blok zincirinin yeni nesil öncülerini desteklemeye yönelik ortak bir vizyon geliştirmiş olmaktan dolayı gururluyuz. 38 burs alıcısının başı çekeceği bu yeni yol, bana kendi başlangıçlarımı hatırlatıyor. Umuyorum ki bu burs, öğrencilerin keşif yolculuğunu kolaylaştırabilir ve BAE’de dijital varlıkların küresel çaptaki geleceğini şekillendirecek bir inovasyon dalgası yaratabilir.”

Bybit, BAE ekosistemindeki mevcut üniversite öğrencileri için Kriptoda Yapay Zeka temalı ilk AUS-Bybit Üniversiteler Arası Hackathon etkinliğine sponsor olmak için ekstra 100.000 AED’lik bir bağışta da bulunacak. Hackathon etkinliği Kasım ayında AUS College of Engineering’de gerçekleştirilecek.

Bybit Hakkında:

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit; kripto yatırımcılarının ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ile çok dilli topluluk desteğinden faydalanabilecekleri profesyonel bir platform olarak 2018’de kuruldu. Bybit, Formula 1’in Markalar ve Sürücüler klasmanı şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının; NAVI, Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) ve Oracle Red Bull Racing Esports e-spor takımlarının iş ortağı olmaktan gurur duyuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.