Dolar 32,2014
Euro 35,0818
Altın 2.469,04
BİST 10.200,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Büyükşehir yardımlarıyla yüz güldürüyor

Büyükşehir yardımlarıyla yüz güldürüyor
13 Kasım 2019 23:13
475

AHA.3 kişiye daha hasta yatağı temin edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine hasta yatağı yardımlarıyla vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kumluca’da bir, Elmalı da ise bir kişi tam fonksiyonlu ve konforlu hasta yataklarına kavuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hasta yatağı yardımlarına devam ediyor. İlçe Hizmet Birimleri tarafından iletilen talepleri değerlendiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Elmalı’da Musa Cüce, Kumluca’da Hörü Özen ve Celal Turgut’un yüzünü güldürdü.

YER YATAĞINDAN KURTULDU
Elmalı’nın Bozhüyük Mahallesi’nde yaşayan 77 yaşındaki Musa Cüce’yi evinde ziyaret eden sosyal hizmet uzmanları bir süredir yaşlılığa bağlı olarak hastalıkla mücadele eden ve ayakları tutmayan Musa Dede’ye otomatik hasta yatağı yardımı yaptı. Musa Dede yer yatağından kurtularak, tam fonksiyonlu ve konforlu bir yatağa kavuştu.

MUSA DEDE’NİN YAKINLARINDAN TEŞEKKÜR
Hasta yatağına kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan Musa Cüce’nin yakınları, “Talebimizden sonra 2 gün gibi kısa süre içerisinde yatağımızı teslim eden Başkan Muhittin Böcek ve ekibine gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz” dedi.
KUMLUCA’DA 2 HASTAYA YATAK
Kumluca Hizmet Birimi de hastalıkları nedeniyle yatağa bağlı yaşayan Adrasan Mahallesi’nde Celal Turgut ve Yenikışla Mahallesi’nde Hörü Özen’e hasta yataklarını teslim etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.