Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Büyükşehir Belediyesi 100 Kadını İstihdam Edecek

Büyükşehir Belediyesi 100 Kadını İstihdam Edecek
28 Eylül 2019 11:15 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2019 11:16
479
AHA.Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahada görev yapmak üzere toplam 100 kadın personel alımı için ilana çıktı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kadın personel alımı konusunda çalışmalarını başlattı. Başkan Seçer,“Mersin’in çok daha güzel olmasını istiyorum. Bu işi yaparsa kadınlar yapar” diyerek kadın personel istihdam edeceklerinin müjdesini verdi.  

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılıyor

İŞKUR üzerinden ilana çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilanları 25 Eylül tarihinde yayınlanmaya başladı ve 1 Ekim tarihinde kaldırılacak. İlanların kaldırılmasının ardından, Kariyer Merkezi’nin yapacağı mülakatlar ile personel seçimine gidilecek ve bu sayede Büyükşehir Belediyesi sayesinde toplam 100 kadın istihdam edilecek. Vasıfsız işçi olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesine kazandırılacak olan kadınların başvurularında 40 yaşını geçmemiş olmaları ve en fazla ortaokul mezunu olmaları şartı aranacak.

 

Kente kadın eli değecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda görevlendirilerek, kentin daha güzel hale gelmesi için emek verecek olan kadınların 50’si, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokak ve meydanlarda görevlendirilecek. Diğer 50’si ise, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda ise çim biçme, budama, çiçek ve ağaç dikimi, ilaçlama, gübreleme, toprak takviye-tesviye, parklarda genel temizlik ile çiçek, çim, ağaç sulama gibi işlerde çalışacak.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.