Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Buğra Kavuncu Çekmeköy’de Esnaf ve Halkla Buluştu

Buğra Kavuncu Çekmeköy’de Esnaf ve Halkla Buluştu
18 Mart 2024 19:52
564

HABERMAX. İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmalarına Çekmeköy’de başladı. Kavuncu, gün boyunca esnafla bir araya gelerek sorun ve dileklerini dinledi.

Akşam saatlerine doğru ise 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anmak için Madenler Meydanı’nda halka hoşaf, ekmek ve su ikramında bulundu. Kavuncu, o günleri yaşayan askerlerin zor şartlar altında bu vatanı bizlere kavuşturduklarını ve minnettar olduğumuzu söyledi.

Kavuncu’nun Çekmeköy’deki programı:

  • Sabah: Esnaf ziyaretleri
  • Öğleden sonra: STK temsilcileriyle toplantı
  • Akşam: Madenler Meydanı’nda hoşaf, ekmek ve su ikramı

Kavuncu’nun konuşmasından:

“Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

O günlerde askerlerimiz, vatanı savunmak için cephede canlarını ortaya koydular. Zor şartlar altında, açlık ve susuzlukla mücadele ederek bu zaferi kazandılar.

Bugün bizler, onların sayesinde özgür ve bağımsız bir ülkede yaşıyoruz. Onlara minnettarız.

Bu akşam, Çanakkale şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için sizlere hoşaf, ekmek ve su ikram ediyoruz. Bu sade sofra, onların yaşadığı zor şartları hatırlatmak için.

Biz, İYİ Parti olarak, bu vatanın evlatlarına layık bir Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz. Daha adil, daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye için mücadele ediyoruz.

Çekmeköy’den başlayarak, İstanbul’un her köşesine bu mesajı ulaştıracağız.

Hep birlikte, daha güzel bir Türkiye için çalışalım.”

Kavuncu’nun Çekmeköy ziyaretleri, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edecek.

VİDEO/ RESİM/ SUAT İNCEDE/ ÇEKMEKÖY

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.