Dolar 32,2213
Euro 35,0906
Altın 2.526,77
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 21°C
Per 22°C
Cum 23°C

BTP İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz’dan Liseli Mucitlere Destek

BTP İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz’dan Liseli Mucitlere Destek
7 Mart 2024 12:27
96

HABERMAX. İstanbul’da uluslararası robotik yarışmalara katılan liseli gençleri ziyaret eden BTP İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz, gençlerin bilime ve teknolojiye olan ilgisini takdir etti. Erdoğanyılmaz, “Gençlere imkan vererek insan, bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla karanlıkları aydınlatmak bizim elimizde” dedi.

“Gençlere imkan vererek insan, bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla karanlıkları aydınlatmak bizim elimizde”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Erdoğanyılmaz, liseli mucitlerle bir araya geldi. Bilim ve teknoloji alanındaki ilgisini arttırmak amacıyla organize edilen uluslar arası düzeydeki robotik yarışmasın yapıldığı salonu ziyaret eden BTP lideri, bir süre yapılan çalışmaları izledi.

Kendisi de yapay zeka ve teknoloji alanında yaptığı çalışmalarla uluslararası ödüllerin sahibi olan Erdoğanyılmaz, gençlerle sohbet etti ve onların çalışmalarını dinledi.“Bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla…”

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Erdoğanyılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün FRC’de robotik alanında müthiş işler başaran gençlerle birlikteydik. Sınırlı imkanlarla geliştirdikleri teknolojiler hepimiz için ilham kaynağı oldu. Gençlere imkan vererek insan, bilim ve teknoloji odaklı bir anlayışla karanlıkları aydınlatmak bizim elimizde. Bizim yönetimimizde bilim ve teknoloji üretimi herkes için erişilebilir olacak.”

Erdoğanyılmaz, gençlerin bilime ve teknolojiye olan ilgisini destekleyeceklerini ve bu alandaki çalışmaları teşvik edeceklerini vurguladı.

Ziyaretin Önemi:

Erdoğanyılmaz’ın liseli mucitlerle bir araya gelmesi, BTP’nin bilime ve teknolojiye verdiği önemi gösteriyor. Gençlerin bu alandaki çalışmalarını desteklemek ve teşvik etmek, Türkiye’nin geleceği için oldukça önemli. Erdoğanyılmaz’ın sözleri de bu konudaki kararlılığını gösteriyor.

Sonuç:

BTP İstanbul Büyükşehir Adayı Cihan Erdoğanyılmaz’ın liseli mucitlerle bir araya gelmesi, bilime ve teknolojiye verilen önemin ve gençlerin bu alandaki çalışmalarının desteklenmesinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir. Bu ziyaret, BTP’nin İstanbul’da bilime ve teknolojiye yatırım yapmayı planladığının da bir işareti olarak yorumlanabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.