Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Alternatifi normalde yok ama bu muhalefet iktidara seçimi altın tepsi de sunabilir

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Alternatifi normalde yok ama bu muhalefet iktidara seçimi altın tepsi de sunabilir
18 Ocak 2023 23:09 | Son Güncellenme: 18 Ocak 2023 23:33
201

HABERMAX: Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş muhalefeti eleştirdi. Alternatifi normalde yok ama bu muhalefet iktidara seçimi altın tepsi de sunabilir. Bu muhalefetin tercihi oldu. Iktidarın değil muhalefete muhalefet etmeyelim. Tamam ben de etmeyelim diyorum zaten yani o kadar yaşanmışlığıma rağmen benim durduğum pozisyonu biliyorsunuz herkes biliyor.

Bunu bu iktidarı değiştirmemiz lazım ama sizin koltuk sevdanız dan ötürü sizin kayıkçı kavgasından ötürü koskoca 84 aylık süreçte dişinizi sıkıp bir şey yapacaksınız. 5 ayda bunu yapamadınız diye bir seçim anlatamadığınız diye. Görünümdeki 20 yıl 50 yılı 100 yılı bir tane adamın emrine ipotek etmek zorunda. Elbette ki kimse kimseye muhalefet etmesin. Biz de bundan yanayız ama bu hamlelerle bu adımlarla. Bizim önümüzdeki 50 yıl gidebilir. Ben %1 alacağım. Sonra geleceğim yıllarını senin elime alacağım, istediğim gibi har vurup harman savuracak, istediğim gibi yöneteceğim. Bu gerçekten hukuk dünyasında olamayacak bir demokratik yöntemlerin asla kabullenemeyeceği bir durum. Enteresan bir teklif. Sen istediğin adayı çıkaracaksın. Ben gidip tıpış, tıpış oy vereceğim. Senin istediğin adayı çıkarma hürriyetim var ama benim tıpış tıpış gidip oy vermeme, hürriyetim yok. Sen istediğin bakanlığı alacaksın, millet gidip tıpış, tıpış oy verecek. Onun bir söz hakkı yok. Ekonomiye ikisi götürüp getireceğiz ya o ikisi olmaz deyince millet ya sen ne anlarsın? Tıpış, tıpış oy vereceksin bak onun hürriyeti var, milletin yok ve bir.
Hürriyet’ten daha bahsedeyim, milletin tıpış, tıpış gidip oy vermeme hürriyeti yokken onların istediği bir bakanlığı alamadığı halde masayı sallama masayı yıkma hürriyeti var. Biz parlamenter sistemin anlaşacağız ama bakanlık daha doğrusu bir de üstüne bakanlığı alırken kavga ediyoruz ve oradaki uyumsuzluğu koalisyonlarla bu iş olmazdı. 10, 15 sene boyunca söyleyen insanlar çıkarıyor. Bu da ayrı bir kader tabi. Yani biz size muhalefet etmeyeceğiz. Niye siz ahir ömrünüzde? Bir koltuk sahibi daha oldum diye millet olarak söylüyorum. Bir genç olarak söylüyorum, biz bütün beklentilerimizi bütün menfaatimiz bir kenara.
Yatacağız. Niye siz bir şeyler başarın diye bütün bir ülkenin geleceğini tehlikeye atacaksınız. Hüseyin kardeşimiz buna müsaade etmez. Ben buna müsaade edemem. Buna müsaade etmemeye başarır mıyım? Bilmiyorum ama. Orasnı Allah bilir ifadelerini kullandı.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.