Dolar 32,2504
Euro 34,7686
Altın 2.402,12
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bolu Belediye Başkanı Özcan, depremzede vatandaşlarla aşevinde bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Özcan, depremzede vatandaşlarla aşevinde bir araya geldi
24 Şubat 2023 07:55 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2023 07:58
159

HABERMAX.Depremin ardından kente gelen depremzede vatandaşlar için Bolu Belediyesi’nin yeni aşevi binasında öğle yemeği düzenlendi. Öğle yemeği programında depremzedelerle bir araya gelen Başkan Özcan, “Bolulular olarak sizlerin yaşadığı psikolojik sıkıntılara uzak insanlar değiliz. Ama şunu bilin hayat normale dönecek. Rabbim izin verdiği ömür tükenmedikten sonra hayat devam ediyor. Bolu’da kaldığınız sürece sizleri huzurla misafir etmeyi amaçlıyoruz. Her zaman ihtiyacınız olduğunda bizler, buradayız” dedi.

Hava şartlarından ötürü açılışı ertelenen Bolu Belediyesi’ne ait Solmaz Ana Aşevi, kapılarını ilk olarak Bolu’ya getirilen depremzede vatandaşlar için açtı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Başkan Özcan, Bolu’nun, sık sık deprem yaşayan bir il olması sebebiyle şehir halkının depreme daha hazırlıklı olduğunu belirterek, “Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Şehrimize de hoş geldiniz. Biz, sizin bu yaşadığınız sıkıntılara uzak insanlar değiliz. Yar rabbel alemin deprem gerçeğini bize 20-30 yılda bir hatırlatıyor. Biz, Bolulular psikolojik olarak neler yaşadığınızı hissedebiliyoruz. Ama şunu bilin hayat normale dönecek. Rabbimin izin verdiği ömür tükenmedikten sonra hayat devam ediyor. 2 bin 111 depremzede vatandaşımız şehrimize gelmiş. Bir kısmı yurtlarda bir kısmı hayırsever vatandaşlarımızdan evlerini açanlar oldu oralarda konaklayacak. Biz de koordine etmeye çalışıyoruz. Otellerin bazılarıyla anlaşmalarımız var. Oralarda konaklamalarınızı sağlayacağız. Bolu’da kaldığınız sürece sizleri huzurla misafir etmeyi amaçlıyoruz. Her zaman bir ihtiyacınız olduğunda bizler buradayız” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.