Dolar 32,2810
Euro 35,0340
Altın 2.480,70
BİST 10.545,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

BİR SAĞLIK MARKASININ YOLCULUĞU

BİR SAĞLIK MARKASININ YOLCULUĞU
13 Eylül 2023 17:55
105

HABERMAX.Liv markasını hayata geçirmek için çıkılan yolculukta, markanın kısa tarihçesini ve yaratılış hikayesini kaleme alan, Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti’nin yeni kitabı “Bir Sağlık Markasının Yolculuğu” raflarda yerini aldı.

Bir kurumun doğum hikayesini anlatan kitap, 10 yıl önce sağlıkta A Plus bir marka olma inancı ile sektöre giren ve bunu başaran Liv Hospital’ın; var olma süreçlerini, bir markayı harekete geçiren unsurlarının neler olduğunu, global marka yolculuğunda nelerle karşılaştığını, sosyal açıdan nasıl güçlü olacağını ve tüm bunların 360 derece yaklaşımla nasıl ele alınarak işleneceğini anlatıyor.

Meri İstiroti’nin kaleme aldığı “Bir Sağlık Markasının Yolculuğu” aynı zamanda sağlık profesyonelleri ve sağlık yöneticiliği yolculuğundaki öğrenciler için de bir ders kitabı olma niteliğinde.

Marka oluşum sürecinin içerisinde yer alan kişilerin de yorumlarının eklenerek bir belgesel tadında hazırlanılan kitap; deneyimin hayata geçmiş halini, A Plus bir marka olma hedefine varırken yaşanılan zorlukları ve bununla birlikte yaşanılan güzellikleri anlatıyor.

Arka kapak yazısı…
Her marka kök salmak ister…
Köklenmeyi ise en iyi ağaç anlar. “Hayat ağacı” Liv Hospital’ın sembollerinden biridir. Çınar ağacı gibi çağlar boyu yaşayacak olan bu sağlık eseri; en iyi tıbbi sonuçları, pozitif ve yaratıcı bir anlayış ile üretmek üzere yaşama gelmiştir. Bizler de her bir bireyin, bunun bilinci ile hizmet sunmaya devam etme ilkesini, yıllardır yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu sağlık eserinin, üzerinde özgürlüğü temsil eden kuşlarımız olan hayat ağacımız gibi çok meyve vermesini ve sağlığını bize emanet edenlere şifayı olumlu deneyimlerle sunmaya devam etmesini dilerim.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.