Dolar 32,1990
Euro 34,9894
Altın 2.521,53
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’den Harcamalarla İlgili Çarpıcı Açıklama!

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’den Harcamalarla İlgili Çarpıcı Açıklama!
10 Mayıs 2024 18:25
150

HABERMAX. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, belediyenin mali kaynaklarının kullanımıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Güney, yapılan harcamalarda israf ve savurganlık olduğunu, halkın parasının gereksiz yere harcandığını vurguladı.

Özellikle belirli hizmetler için yapılan harcamaların fahiş fiyatlara mal olduğunu belirten Güney, bu durumun somut bir örneğini de paylaştı. Bir kitapçık basımı için 2.000 TL ödendiğini açıklayan Güney, aynı hizmetin çok daha düşük bir maliyetle de gerçekleştirilebileceğini ifade etti. En pahalı yerden teklif alındığını da belirten Güney, bu fiyatın kabul edilemez olduğunu savundu.

Bu açıklamalar ile İnan Güney, belediye bütçesinin daha verimli kullanılması gerektiğini ve israfa son verilmesi gerektiğini açıkça dile getirdi. Ayrıca, belediyenin tüm harcamalarının şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde yapılması gerektiğini, aksi takdirde halkın güvenini kaybedeceklerini de sözlerine ekledi.

İnan Güney’in bu sözleri, Beyoğlu Belediyesi’nin mali yönetimiyle ilgili endişeleri gündeme getirdi. Güney ise belediyenin kaynaklarını israf etmeyi değil, adil ve etkin bir şekilde kullanmayı taahhüt etti. Bu bağlamda, belediye yönetiminin daha şeffaf ve hesap verebilir olması için çalışmalar yapılacağı da belirtildi.

İnan Güney’in açıklamalarından yola çıkarak şu sonuçlara varabiliriz:

  • Beyoğlu Belediyesi’nde mali kaynakların kullanımıyla ilgili bazı sorunlar olduğu görülüyor.
  • Belediye Başkanı İnan Güney, bu sorunların farkında ve israfa son vermeyi taahhüt ediyor.
  • Belediye yönetiminin daha şeffaf ve hesap verebilir olması için çalışmalar yapılması gerekiyor.
  • Halk, belediyenin mali durumuyla ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyor.

Bu durum Beyoğlu sakinleri için önemli bir konu. Belediye yönetiminin İnan Güney’in vaatlerini yerine getirmesi ve mali kaynakları şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde kullanması gerekiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.