Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Beymen Reborn ile yeniden hayat buluyor

Beymen Reborn ile yeniden hayat buluyor
8 Haziran 2023 17:38
146

HABERMAX. 50 yılı aşkın tarihi boyunca vizyoner duruşu, yaratıcı projeleri ve ayrıcalıklı seçkisiyle moda dünyasına yön veren Beymen, lüks ikinci el çanta satış platformu

Beymen Reborn ile lüks moda konusundaki uzmanlığını yeni bir alana taşıyor.

Beymen müşterilerinin az kullandıkları veya hiç kullanmadıkları lüks çantalarını satışa sunarak yeniden hayat bulmalarına öncülük edebileceği Beymen Reborn; kaliteli malzemelere, ince işçiliğe, fark yaratan tasarım anlayışına önem veren ve seçkilerini lüks ikinci el parçalarla zenginleştiren modaseverlerin yakından takip edeceği, Türkiye’nin lider lüks ikinci el çanta satış platformu olarak hayata geçiyor.

Beymen’in lüks moda alanındaki uzmanlığını ve öncü konumunu, tasarımların değerini sahiplenen ve koruyan güvenilir bir satış platformu ile lüks ikinci el ürün pazarına taşıyan Beymen Reborn, serüvenine Döngüsel Moda’nın en gözde öğesi lüks çantaların satışıyla başlıyor.

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, “Müşterilerimizin sürdürülebilirlik konusundaki hassasiyetlerinin alışveriş tercihlerine yansıdığını görüyoruz. Beymen Reborn ile Beymen dostlarının Döngüsel Moda’ya katılımlarını artırmayı, moda endüstrisinde giderek daha fazla farkındalıkla yaklaşılan çevresel uygulamalar ve Sürdürülebilirlik Hareketi’ne bireysel olarak katkı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz” diyor. “Yüksek kaliteli malzeme ve işçilikleriyle öne çıkan lüks çantaların yaşam döngülerini uzatmayı hedeflediğimiz Beymen Reborn’u, ilerleyen dönemlerde farklı kategoriler ile zenginleşecek bir program olarak tasarladık.”

Yüksek kaliteli moda ürünlerinin yaşam döngüsünü uzatmayı ve bu sayede kullanım başına maliyetlerini düşürerek karbon ayak izlerini azaltmayı hedefleyen Döngüsel Moda’ya odaklanan Beymen Reborn ile ikonik çantalar yeniden hayat buluyor.

Zamansız ve uzun ömürlü ürünler olarak nitelendirilen, bu yönüyle Döngüsel Moda sisteminin de teşvik ettiği lüks çantaların kullanım sürelerinin uzatılması ve ikinci el ürün pazarlarında satışa sunularak farklı stillere değer katması, Sürdürülebilir Moda Hareketi’nin vazgeçilmez öğeleri arasında yer alıyor.

Elif Çapçı, “Bugün, lüks ikinci el çanta satış platformumuz Beymen Reborn ile önümüzde yeni bir pencere açılıyor” diyerek Sürdürülebilir Moda’nın Beymen Group için öneminin altını çiziyor:

“Modada ‘sürdürülebilirlik’ kavramı; tasarımdan üretime, alışveriş alışkanlıklarımızdan kıyafet ve aksesuarlarımızın kullanım sürelerine ve geri dönüşümlerine uzanan birçok alanı kapsıyor. Beymen için “Sürdürülebilir Moda”, çevreye duyarlı, sosyal alanlarda adil ve eşitlikçi, kültürel olarak saygılı, insancıl ve ekonomik olarak uygulanabilir iş modellerini kapsayan, gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya bırakma hedefiyle uygulamaya aldığımız çok yönlü öğelerle şekilleniyor. Beymen Reborn, sürdürülebilirlik konusunda bu zamana dek yaptığımız çalışmalara yeni bir zemin kazandırırken, yakında duyuracağımız yenilik ve uygulamaların da öncü adımı olma niteliği taşıyor.”

Elif Çapçı, Z kuşağının önceliklerine de değinerek; “Beymen olarak ürün seçkimizi oluştururken Z kuşağının modaya bakış açısını, yaşam tarzını ve sürdürülebilirlik ekseninde şekillenen tercihlerini de göz önünde bulunduruyoruz” diyor. “Döngüsel modayı merkezine alan Beymen Reborn ile bu kuşağın beklentilerine ve alışveriş alışkanlıklarına da hitap ediyoruz.”

Yüze yakın seçili markanın imzasını taşıyan lüks ikinci el çantaların satışa sunulabildiği Beymen Reborn için başvurular Beymen.com’daki Beymen Reborn sayfasından yapılıyor. Beymen müşterileri, Beymen Reborn ile ikinci el çantalarını dört kolay adımda satışa sunabiliyor ve dünyaca ünlü markaların ikonik ikinci el modellerine ayrıcalıklı Beymen alışveriş deneyimiyle sahip olabiliyor.

Beymen Reborn, satışa sunulan çantalardan elde edilecek gelir için ödeme seçeneklerinde “bağış” opsiyonuna da yer vererek Beymen’in sürdürülebilirlik özelindeki misyonunu destekliyor. Beymen, bağış opsiyonunu seçen müşterilerinin çantalarının satışından elde ettiği geliri, herhangi bir hizmet komisyonu kesintisi uygulamadan müşterileri adına DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’ya bağışlıyor.

Beymen Reborn programına Beymen ve Beymen.com’un yanı sıra Zorlu Center’da yer alan Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Tod’s ve Valentino butikleri ile İstinyePark’ta yer alan Bottega Veneta, Brunello Cucinelli, Celine, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana ve Etro butiklerinden satın alınmış çantalar ile katılmak mümkün.

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA HAKKINDA

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA, ülkemiz kıyı ve denizlerinin korunmasını ulusal öncelik haline getirmek ve gelecek nesillere temiz denizler ve yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla, 1994 yılında Rahmi M. Koç’un kurucu başkanlığında, Deniz Ticaret Odası ile birlikte kuruldu. Türkiye’nin önde gelen deniz odaklı sivil toplum kuruluşu DenizTemiz Derneği/ TURMEPA, 1995 yılında yayınladığı “Denizleri Koruma Deklerasyonu” ile IMO, UNEP, The Club of Rome, ICS ve IUCN gibi organizasyonların uluslararası platformlarda desteklerini aldı ve 2000 tarihinde Bakanlar Kurulu’nca alınan kararla, kamu yararına çalışan dernek statüsünü elde etti. TURMEPA 29 yılda; atık alım tekneleriyle 47 milyon litre sıvı atık topladı ve 2,9 milyon kg katı atığın denizlere karışmasını önledi. Kuruluşundan bu yana çevre ve deniz eğitimleri ile 9 milyon kişiye ulaşan DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’nın 11 bin gönüllüsü bulunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.