Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Beykoz Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Yeni Dönem Başladı: Vural Çelik Başkan Seçildi

Beykoz Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Yeni Dönem Başladı: Vural Çelik Başkan Seçildi
5 Mayıs 2024 23:57
211

HABERMAX. Beykoz Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 5 Mayıs 2024 tarihinde Beykoz Belediyesi Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi’nde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede divan başkanlığına Adem Gökdemir, katip üyeliğine ise Kemal Demir ve Recayi Çelik seçildi.

Seçimlerde Vural Çelik Yeni Başkan Seçildi:

Kongrede yapılan seçimlerde Yusuf Yasin Şit, Nursel Ateş, Fuat Avşar ve Vural Çelik aday oldular. Oylama sonucunda Vural Çelik yeni dernek başkanı seçildi.

Başkan Çelik Hemşehrilerine Teşekkür Etti:

Seçimin ardından bir konuşma yapan Başkan Vural Çelik, kendisini ve yönetim kurulu üyelerini seçen hemşehrilerine teşekkür etti. Çelik, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Beykoz’da Bulunan Dernek Yeni Başkanına Kavuştu:

“Bugün sadece Ardahan kazandı. Genel kurulu arkada bırakarak Beykoz’da yaşayan bütün Ardahanlıları örgütlü sürece katıp derneğimizin gücünü güç katmalıyız. Ardahan’ın sorunları dağ gibi, göç halen devam ediyor. Bizler güçlerimizi birleştirip güçlü bir Ardahan lobisi olursak sorunların çözümüne katkıda bulunabiliriz. Yoksa elimizden hiçbir şey gelmez.”

Güçlü Bir Kadroyla Yol Açtıklarını Belirten Çelik, Hemşehrilerini Derneğe Katılmaya Davet Etti:

Çelik, çok güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını ve Ardahanlıların umudunu büyütecek güzel projeleri olduğunu belirterek, tüm Ardahanlıları derneğin çatısı altında toplamaya davet etti.Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Seçildi:

Kongrede ayrıca yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu da seçildi. Yeni yönetim kurulu üyeleri Fuat Avşar, Serkan Korkmaz, Nursel Ateş, Gülhan Yıldız, Selçuk Korkmaz, Ferhat Taşdemir, Aynur Süt, Şenol Korkmaz, Cüneyt Balcı, Rıdvan Yıldız, Metin Yıldız, Sadık Avşar, Baran Avşar ve Zafer Koç oldu. Denetim kurulu üyeleri ise Av. Can Demir, Nazır Yavuz ve Özkan Avşar olarak belirlendi.

Beykoz Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kuruluna ve denetim kuruluna başarılar dileriz.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri:

1. Aslı Aktürk
2. Ayşe Yıldız
3. Atilla Yavuz
4. Veysel Demir
5. Özel Demir
6. Erol Yılmaz
7. Şahin Demir
8. Ersin Azad Yılmaz
9. Engin Sanin
10. Burhan Çelik
11. Zakir Özer Murat Süt
12. Şilan Yıldız
13. Mehmet Aktürk
14. Pervin Seyran Demir

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri:

1. Av. Can Demir
2. Nazır Yavuz
3. Özkan Avşar

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:

1. Coşkun Yıldız
2. Evren Çoban
3. Mehmet Tekin

Disiplin Kurulu Asil Üyeleri:

1. Akın Bozkaya
2. Kemal Sanin
3. Turgut Şair

Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri:

1. Asker Avşar
2. Serhat Taşdemir
3. Tekin Avşar

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.