Dolar 32,3948
Euro 34,6218
Altın 2.392,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

BETAV’a Uluslararası Bal Yarışması’nda ‘Altın Bal’ Ödülü

BETAV’a Uluslararası Bal Yarışması’nda ‘Altın Bal’ Ödülü
13 Haziran 2023 15:16
140

HAVERMAX.BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, uluslararası bir başarıya daha imza attı. Şirket, ilk defa katıldığı halde2023 Londra Uluslararası Bal Yarışması’nda, poliflora kategorisindeki bal markaları arasında birinci seçilen BETAV, Altın Bal ödülüne layık görüldü.

BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, yıllardır sektörde öncü konumundaki üreticilerle ve teknik kadroyla üretime bu yıl başladı. Gerçek balın sağlık açısından önemi konusunda da BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş, topluma önemli bir bilinçlendirme görevini üstleniyor. Bitlis bögesindeki üreticiden topladıkları balları teste sokarak sertifikalı ve yüksek onaylı balları satışa sunuyor. BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş’nin ilk kez katıldığı 2023 Londra Uluslararası Bal Yarışması’nda kazandığı Altın Bal ödülü, şirketin kalite ve mükemmeliyet odaklı yaklaşımının bir göstergesi oldu.

BİTLİS BALININ ÖNCÜSÜ: BETAV

Bitlis balının tanıtımını şirketin öncelikli hedefi haline getiren BETAV, zengin bitki örtüsü ve iklimiyle ünlü olan bölgedeki arıcılık potansiyelini ortaya koyuyor. BETAV, doğal ve sağlıklı ürünlerini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtarak Bitlis balının dünya çapında ün kazanmasına katkı sağlıyor.

BETAV’IN KAZANCI ÖĞRENCİLERE BURS OLUYOR

Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV), maddi imkanları eğitimini karşılamaya yeterli olmayan öğrencilerin eğitimine katkı sağlıyor. BETAV Balcılık ve Arıcılık A.Ş’den elde edilen gelir öğrencilerin eğitim yaşamını destekliyor. Şu anda 600 öğrencinin eğitimine destek olan vakıf 4600 öğrenci mezun etti.

HAKKINDA

Betav Balcılık ve Arıcılık A.Ş, Türkiye merkezli bir bal üreticisi ve arıcılık şirketidir. Doğal ve saf ürünleriyle bilinen şirket, kalite ve güvenilirlik konusunda öncü bir konumda bulunmaktadır. Betav, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık açısından faydalı ve lezzetli bal üretimine odaklanmaktadır. Aynı zamanda Bitlis balının tanıtımı ve dünya çapında bilinirliğini artırmaya yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.