Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

“Belediyede ‘yatarak para kazanıldığı’ algısını yıkacağız”

“Belediyede ‘yatarak para kazanıldığı’ algısını yıkacağız”
3 Ocak 2020 00:35
471

AHA.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni yıla saatler kala belediyenin dış birimlerini ziyaret etti ve personellerin yeni yıllarını kutladı.

“Türkiye’deki ender belediyelerden birisiyiz”

İki müdürlükte de personellere hitap eden Özcan, belediye çalışanlarına yönelik verdiği sözlere değinerek, “İyi niyetle çalışın, siz iyi niyetle çalıştığınız sürece biz alın teriniz kurumadan ücretlerinizi yatıracağız dedik. Bu sözümüzü tuttuk. Herhalde şuan da ikramiye borcu da dahil, çalışanına bir kuruş borcu olmayan Türkiye’deki ender belediyelerden birisiyiz.” dedi.

“Şartlarınızı ekonomik krize rağmen daha da ileriye götürmeye gayret edeceğiz”

Sözlerinin devamında belediye çalışanlarının yüzünü güldürecek bir müjde veren Özcan, “İnşallah önümüzdeki yıl çalışma şartlarınızı Türkiye’de ki ekonomik krize rağmen daha da ileriye götürmeye gayret edeceğiz.” diye konuştu.

“2020 yılında daha özverili bir çalışma bekliyorum”

Özcan, yeni yılda belediye çalışanlarından beklentilerine ilişkin de şunları söyledi:

“2020 yılında daha özverili bir çalışma bekliyorum sizlerden. Belediyede yatarak para kazanıldığı algısını yıkacağız hep birlikte. Çünkü hepimiz maaşlarımızı Boluluların vergilerinden alıyoruz. O parayı yatırırken insanlar, belediye personelleri çalışmıyor diyerek yatırırsa, beddua ederek yatırırlar. Biz istiyoruz ki; ben bu parayı yatırıyorum, çalışanları da gecesini gündüzüne katıp özverili bir şekilde çalışıyorlar. Helal olsun. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sizler de üzerinize düşeni yapın ve daha özverili bir şekilde çalışın.”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.