Dolar 32,8472
Euro 35,2158
Altın 2.498,33
BİST 10.739,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 30°C

Bayram Tatili Trafik Çilesi Başladı: Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı Çıkışı Düzce İstikametinde Trafik Felç

Bayram Tatili Trafik Çilesi Başladı: Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı Çıkışı Düzce İstikametinde Trafik Felç
14 Haziran 2024 14:27 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2024 14:32
330

HABERMAX. Bayram tatili öncesinde beklenen trafik yoğunluğu başladı. Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı çıkışı ve Düzce istikametinde araç yoğunluğu nedeniyle trafik adeta felç oldu. Yolda kalan araçlar ve kilometrelerce uzayan kuyruklar, sürücüleri çileden çıkardı.

Bayram tatilini sevdikleriyle geçirmek üzere yola çıkan vatandaşlar, Kuzey Marmara Otoyolu’nda yoğun trafikle karşılaştı. Özellikle Akyazı çıkışı ve Düzce yönünde yoğunlaşan trafik, araçların yolda kalmasına ve büyük sıkıntılara yol açtı. Trafiğin durma noktasına gelmesiyle birlikte sürücüler ve yolcular zor anlar yaşadı.

Yoğun trafik nedeniyle sürücüler zaman zaman ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçların arıza yapması durumu daha da kötüleştirdi. Yolda kalan araçlar, trafik akışını daha da yavaşlatarak sürücülere zor anlar yaşattı.

Uzmanlar, bayram tatili dönemlerinde trafik yoğunluğunun artmasının beklendiğini belirterek, sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Trafik kurallarına uyulması ve alternatif güzergahların tercih edilmesi, trafik yoğunluğunu azaltmak için önemli bir adım olarak vurgulandı.

Yetkililer, sürücülere araçlarının bakımını yapmaları ve acil durumlar için gerekli tedbirleri almaları çağrısında bulundu. Ayrıca, trafik yoğunluğunun en aza indirilmesi için vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önerildi.

Bayram tatilinin ilk günlerinde yaşanan trafik çilesinin, tatil dönüşünde de tekrarlanabileceği göz önünde bulundurularak, sürücülerin yolculuk planlarını buna göre yapmaları tavsiye edildi.

Emniyet Şeridi İhlallerine Ceza Yağdı

Polis, emniyet şeridini ihlal eden sürücülere göz açtırmıyor. Kurallara uymayan sürücülere para cezaları kesiliyor. Emniyet şeridinin amacı dışında kullanılması hem trafik güvenliğini tehlikeye atıyor hem de acil durum araçlarının geçişini engelliyor. Yetkililer, bu tür ihlallerin önlenmesi için denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.