Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

“Bayraklı’da Seçim Öncesi Yeni Bir Parti: BAM Partisi! Müteahhitlerin Hakimiyetine Karşı Komünistler İş Başında!”

“Bayraklı’da Seçim Öncesi Yeni Bir Parti: BAM Partisi! Müteahhitlerin Hakimiyetine Karşı Komünistler İş Başında!”
21 Mart 2024 12:02
73

HABERMAX. Dinçer, Bayraklı’da seçime girecek olan AKP ve CHP adaylarının çoğunun müteahhit olduğunu belirterek, “Hangi partiye oy verirseniz verin, Bayraklı belediye meclisini ele geçirecek olan BAM Parti olacak. BAM Partisi nedir biliyor musunuz? Bayraklılı Müteahhitler Partisi!” dedi.

Dinçer, şunları söyledi: “Bu tekere çomak sokacak birileri lazım. Bu da komünistlerden başkası değildir. Her meclise bir komünist gerek.”

Konuşmasına şu şekilde devam etti: “Şimdi size birkaç isim okuyacağım. Hiç cebimde kağıt taşımam ama bunların adlarını aklımda tutamadım. O kadar çoklar ki. Bayraklılılar şöyle bir soyadlarına baksınlar. Şimdi bunların partisini söylemeyeceğim, Bir kısmı AKP’li bir kısmı CHP’li. Bunlar kesin seçilecek olanlar bakın. İlk sıralardakiler… Mustafa Karaman – Karaman İnşaat, İsmail Sarı – Sarı İnşaat, Hasan Aydemir – Aydemir İnşaat, Tolga Ciritoğlu – Ciritoğlu İnşaat, Latif aydemir – Aydemir İnşaat. Biri bir partiden, biri bir partiden. Kırkpınarlar gibi. Erdal Seyitler – Avcılar İnşaat, Şener Avcı – Avcılar İnşaat. Valla uzayıp gidiyor, şimdi siz buradan baktığınız zaman burada AKP mi seçilecek CHP mi seçilecek acaba meclise kim hakim olacak diye bir soru sormak bence bizim saflığımızdan kaynaklı. Seçimlerden sonra bu mecliste birinci partisi BAM Partisi olacak! BAM Partisi ne biliyor musunuz? Bayraklılı Müteahhitler Partisi! Bu tekere çomak sokacak birileri lazım. Bu da komünistlerden başkası değildir! Her meclise bir komünist gerek.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.