Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

BAŞKENT’TE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAŞIYLA HİZMETE DEVAM…

BAŞKENT’TE ŞEFFAF YÖNETİM ANLAŞIYLA HİZMETE DEVAM…
22 Mayıs 2019 19:31
553
AHA.ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET ALIM TEKLİFLERİNİ CANLI YAYINLAMAYA DEVAM EDİYOR
ANFA’DAN SONRA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ŞİRKETİ BELPLAS DA HAŞERELERLE MÜCADELE ÜRÜN ALIM İŞİ TEKLİFLERİNİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN CANLI YAYINLADIhizmet_alim_330.jpg Ankara Büyükşehir Belediyesi, demokratik katılım, şeffaf ve hesap verilebilirlik anlayışıyla Başkent’te kalıcı izler bırakacak uygulamalara imza atıyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ilk olarak ANFA Genel Müdürlüğü hizmet alımı ile sosyal medya hesaplarından başlattığı canlı yayın uygulaması diğer şirketler tarafından da uygulanmaya başladı.

ANFA’DAN SONRA BELPLAS

Son olarak Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Belplas Ankara Termoplastik ve Bakım Onarım Hizmetleri Anonim Şirketi, “Vektörle Mücadele Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Biyosidal Ürün Alımı İşi” teklifleri canlı yayınlandı.

Kameralar önünde ve herkese açık olarak yapılan ürün alım işi tekliflerine firmalar yoğun ilgi gösterdi.

FİRMALAR ŞEFFAF YÖNETİM UYGULAMASINDAN MEMNUN

Yeşil Alanlar, Parklar, Mezarlıklar, Piknik Alanları, Barajlar, Göller ve Rekreasyon Alanları “Vektörle Mücadele Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Biyosidal Ürün Alımı İşi” için kapalı zarf usulü ile teklifler alınırken, firmalar şeffaf yönetim uygulamasından memnun olduklarını şu sözlerle dile getirdiler:

Mevlüt Kaplan: “İlk defa böyle açık ve şeffaf bir ihaleye katılıyoruz. Bu ihalenin diğer kurumlara da örnek olmasını da diliyorum. Katılımcılar ve kurum açısından çok önemli.”

Rıza Kaya: “İhalenin herkese açık olması ve canlı yayınlanması aslında bundan sonraki ihaleler için de bir örnek. Rekabetçi firmaların bu rekabeti görmeleri aslında hoşumuza gidiyor.”

Fatih Enes Demirbaş: “Uzunca bir süredir bu sektörde faaliyet gösteriyorum. Daha önce bu tarz uygulamalar yapılmadı. İhalenin canlı yayınlanması, video kaydının alınması önemli bir adım. Şeffaflık, rekabete açıklık ortamının sağlanmasından dolayı teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.