Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

BAŞKAN YAZICI’DAN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

BAŞKAN YAZICI’DAN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ
3 Ekim 2021 14:06 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2021 14:25
281

Habermax.Tuzla Devlet Hastanesi’nde yatan annesi Fadime Demiral’ın doğum gününün kutlanması için sosyal medyadan mesaj atan Filiz Demiral’a, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’dan sürpriz geldi. Başkan Yazıcı, Tuzla Devlet Hastanesi’ne pasta ve çiçek yollayarak Fadime Demiral’ın 67’inci yaş gününü kutladı. Pastayı ve çiçeği karşısında gören Fadime Demiral, gözyaşlarını tutamadı.

Tuzla Devlet Hastanesi’nin Dahiliye servisinde tedavi gören Fadime Demiral’ın kızı Filiz Demiral, annesinin doğum günü için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj attı. Demiral mesajında, ‘Başkanım, annem 1 haftadır, Tuzla Devlet Hastanesi’nde yatıyor. Bugün annemin doğum günü’ ifadelerini kullandı. Mesajı gören Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Filiz Demiral ve annesi Fadime Demiral’a sürpriz yaptı. Başkan Yazıcı, Fadime Demiral’ın odasına, pasta ve çiçek gönderdi. Pasta ve çiçeği gören Fadime Demiral, gözyaşlarını tutamadı. İlk kez doğum günü kutladığını belirten Fadime Demiral, sürpriz için emeği geçen herkese teşekkür etti.

BAŞKAN YAZICI’DAN DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ


“BÖYLE BİR SÜRPRİZİ BEKLEMİYORDUK”

Duygularını anlatan Fadime Demiral,” Allah herkesten razı olsun. İnşallah hastalık ortadan kalkar ve herkes rahatlar. Biz Tuzla Belediye Başkanımızdan razıyız. Çok iyidir başkanımız. Çok mutluyum. Gözlerim doldu, ilk defa doğum günü kutluyorum. Çok mutlu oldum” dedi. Başkan Yazıcı’ya mesaj atan Filiz Demiral ise,” Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı bey, çok iyi bir insan. Çocuktan yaşlıya kadar herkese çok fazla değer veriyor. Bugün içinden geçti yazdım. Ama gerçekten böyle bir sürprizi beklemiyordum. Başkanımız başta olmak üzere, tüm hastane çalışanlarımız, personelimiz, hemşirelerimizin hepsi birbirinden değerli” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.