Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAŞKAN YAZICI, KADIRGA YAYLASI’NDAKİ OTÇU ŞENLİĞİ’NE KATILDI

BAŞKAN YAZICI, KADIRGA YAYLASI’NDAKİ OTÇU ŞENLİĞİ’NE KATILDI
24 Temmuz 2022 13:01 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2022 13:02
274

HABERMAX.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesi sınırları içerisinde bulunan Kadırga Yaylası’ndaki geleneksel Otçu Şenliği’ne katıldı. Başkan Yazıcı, Gümüşhaneli vatandaşlar ile tek tek sohbet etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, geleneksel olarak her yıl Temmuz ayının 3’üncü Cuma günü düzenlenen Kadırga Yayla Şenlikleri’ne katıldı. Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesi sınırları içerisinde bulunan Kadırga Yaylası’nda düzenlenen şenlikte binlerce insan denizden 2 bin 500 metre yükseklikte horon oynadılar. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da şenliğe katılan Gümüşhaneli vatandaşlar ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Şenliğe katılanlar dünyaca ünlü üzeri açık camide çimler üzerinde Cuma namazı kıldı.“PANDEMİ NEDENİYLE UZAK KALMIŞTIK AMA KAVUŞTUK”

4’üncü kez Otçu Şenlikleri’ne katıldığını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Pandemi nedeniyle birbirimizden uzak kalmıştık. Ama kavuştuk. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu festivali güzelleştiren sizlersiniz. Biz buraya İstanbul Tuzla’dan selamlar getirdik. Sizlerin selamlarını da İstanbul’a Tuzla’ya götüreceğiz. Kadırga gibi güzel bir yaylada, bir araya gelen Karadeniz’in güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.