Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
30 Eylül 2019 23:55 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2019 00:01
468

AHA.Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Market ve Bakkallardaki gıda ürünlerini son kullanma tarihi denetiminin devam ediyor. Zabıta ekiplerimiz ayrıca 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte Okul kantinlerinde denetimleri periyodik olarak yapılıyor.

“Tokat’ın Turhal İlçesi’nde belediye zabıta ekipleri okul kantinlerinde denetleme yaptı.
Okulların açılmasının ardından okulların kantinlerinde satılan gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, kantin çalışanlarının temizliği denetlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz Bekler,”Geleceğimizin teminatı ve varisleri olan öğrencilerimizin okul kantinlerinden günümüz standartlarına uygun hizmet alması bizim için çok önemli. Bu doğrultuda kantinleri özellikle hijyenik açıdan çat kapı denetimlere tabii tutuyoruz. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Okul kantin işletmecilerimize titiz ve güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür denetimlere sık sık devam edeceğiz.” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.