Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN YAZICI, 22 YILDAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINI SAYDI ERDOĞAN YUVA KURAN LİDERDİR

BAŞKAN YAZICI, 22 YILDAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINI SAYDI ERDOĞAN YUVA KURAN LİDERDİR
30 Nisan 2023 14:37 | Son Güncellenme: 30 Nisan 2023 14:42
167

HABERMAX. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri bir dakika da saymaya çalışmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dönemde, en az Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun video çektiği evi kadar güzel, o mutfak kadar özel milyonlarca ev yapıldığını anlatan videoda Yazıcı, “Toplamda 7 milyon 200 bin konut projesi. Yaptıkları yapacağının teminatıdır. Özetle, Erdoğan, yuva kuran liderdir. Nokta” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve geldiği 2002 yılından itibaren farklı alanlarda yapılan yatırımları bir dakika içerisinde saymaya çalışarak, yapılan yatırımlara dikkat çekmeye devam ediyor. Başkan Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hastane yatırımlarını ve ulaşım yatırımlarını bir dakika içerisinde saymaya çalışmıştı. Başkan Yazıcı bu sefer de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını saydı. Bir dakika içerisinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını sayarken yine nefesi kesildi. Başkan Yazıcı’nın videosu sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

“ERDOĞAN YUVA KURAN LİDERLİR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,”İstiklal Marşımız şöyle başlar. Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. Bahsedilen ocak; evdir yuvadır. Eve yapılan yatırımlar, milli ödevimizdir. Kentsel dönüşüm, engellemelere rağmen olmazsa olmazımızdır. Milyonlarca vatandaşımız deprem güvenli evlerinde yaşıyor; milyonlarcası da gün sayıyor. 22 yılda yapılan ev ve kentsel dönüşüm projelerini saymaya çalışalım.  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Saymakla Bitmeyen milyonlarca ev, ocak. Millet için ev bahis konusu olduğunda.  Erdoğan gibisi yok, TOKİ  1 Milyon 170 Bin ev yaptı. Kredi, Kira ve tüm muhafiyetlerle 3 milyon 200 bin kentsel dönüşüm yapıldı. Erdoğan dönemde, en az Sn. Kılıçdaroğlu’nun video çektiği evi kadar güzel, o mutfak kadar özel milyonlarca tüten ev, ocak yaptı. Şimdi 81 il 922 ilçede, devam eden 250 Bin konut. İlk evim, ilk iş yerim, 500 bin sosyal konut, 50 bin iş yeri, deprem bölgesi 11 ilde 650.000 konut yapılıyor. Toplamda 7 milyon 200 bin konut projesi. Yaptıkları yapacağının teminatıdır. Özetle, Erdoğan, yuva kuran liderdir. Nokta” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.