Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan Yavaş’tan’sürücülere çekici hizmeti müjdesi

Başkan Yavaş’tan’sürücülere çekici hizmeti müjdesi
12 Haziran 2020 12:33 | Son Güncellenme: 12 Haziran 2020 12:36
390

AHA.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent trafiğini rahatlatacak önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyor. 12 Haziran Cuma gününden itibaren Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu üzerinde bulunacak Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait 4 ayrı kurtarma aracı, olası kaza ve araç arızalarında sürücülere ücretsiz çekici ve yol yardım hizmeti verecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Başkent 153’ü arayabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeyi sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdi de sürücüleri sevindirecek bir hizmet için düğmeye bastı.

Ankara’da pandemi sonrası artan araç trafiği ve kazalar nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alan Başkan Yavaş, 4 ana bulvar üzerinde 12 Haziran Cuma gününden itibaren ücretsiz çekici hizmeti verilmesi yönünde talimat verdi.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ SÜRÜCÜLERE DESTEK OLACAK

    Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, hafta içi her gün 07.00-09.30 saatleri arasında Eskişehir Yolu, İstanbul Yolu, Konya Yolu ve Samsun Yolu üzerinde ekiplerle birlikte çekici bulunduracak.

Kaza ve araç arızalarında trafik sıkışıklığının yaşanmaması ve uzun süreli beklemelerin önüne geçilmesi için ekipler sürücülere anında müdahale ederek yardımcı olacak. 4 ana bulvar üzerinde hazır bulunacak kurtarma araçları ve ekipler, ücretsiz çekici hizmetinin dışında sürücülerin tutanak tutmasından trafik polisi aramalarına kadar her türlü yol yardım desteği de sağlayacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz çekici hizmeti, sürücüleri ekonomik yönden de rahatlatacak.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.