Dolar 32,2482
Euro 34,6832
Altın 2.394,35
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Başkan Yavaş’tan Ramazan Bayramı mesajı: Kıymetli Ankaralılar,

Başkan Yavaş’tan Ramazan Bayramı mesajı: Kıymetli Ankaralılar,
23 Mayıs 2020 13:13
384

AHA.Kıymetli Ankaralılar, Mübarek Ramazan ayının ardından Bayram’a milletimiz ve Ankaralılar ile birlikte erişmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz, küresel boyutta yaşanan salgın süreci nedeniyle Ramazan Bayramı boyunca uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında sizlerin huzuru için gereken tüm tedbirleri almıştır. Ekiplerimiz Bayram öncesinde yoğun gıda denetimlerinde bulunmuş, Başkentimizin dört bir yanını köşe bucak temizlemiştir. Anıtkabir ve şehitliklerimiz başta olmak üzere, tüm simge noktalarda ve mahalle mezarlıkları dâhil tüm mezarlıklarda bakım işlemlerini tamamlanmıştır. Başkent’te “6 Milyon Tek Yürek Bayram Etsin” kampanyamız eşliğinde birlik ve beraberliğin en somut örneği yaşanmış, yüzbinlerce aile Bayram’a yüzleri gülerek, çocuklarımız ise huzur içerisinde kavuşmuştur. Bu vesile ile tüm hayırsever vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Çalışmalarımız Bayram süresince de devam edecek; Başkent 153 hattı, bayram süresince 7/24 esasına göre vatandaşlarımızın taleplerini dinleyecek, ASKİ ve İtfaiye ekipleri mesai yapacak, Anfa Güvenlik ekipleri iş başında olacaktır. Belediye hizmetlerimiz yine aksatılmadan sürdürülecektir.

Değerli Hemşehrilerim,

Bu zorlu pandemi sürecini atlattığımızda elleri öpülesi büyüklerimizle, tertemiz kalpleriyle dünyamızı aydınlatan çocuklarımızla, hasret duyduğumuz sevdiklerimizle yeniden kavuşacağız. Şimdilik hepimizin sağlığı için gönüllerde buluşmaya devam edelim. Bu duygularla, aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Bayram’ın dünyamız, ülkemiz ve Ankara’mız için hayırlara, mutluluğa ve hiç tükenmeyen yaşama sevincine vesile olmasını temenni ediyorum.

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.