Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

BAŞKAN YAVAŞ, DEPREMZEDELERİN SICAK YEMEK İHTİYACINI KARŞILAYACAK

BAŞKAN YAVAŞ, DEPREMZEDELERİN SICAK YEMEK İHTİYACINI KARŞILAYACAK
15 Şubat 2023 09:45 | Son Güncellenme: 15 Şubat 2023 09:49
136

HABERMAX. Başkente gelen depremzede vatandaşlara barınma, giyecek, eşya gibi pek çok konuda destek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de sıcak yemek ihtiyacını karşılamak için harekete geçti.

Destekten yararlanmak isteyen depremzede vatandaşlar Başkent 153’ü arayarak TC kimlik numaralarıyla kayıt yaptırabilecek.

 Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi hem afet bölgesinde hem de Başkente gelen depremzede vatandaşlara destek olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Depremzedelere barınma, giyecek ve eşya gibi pek çok konuda yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi şimdi de sıcak yemek ihtiyacı için harekete geçti. ABB iştiraklerinden BelPa Mutfak Ankara’daki depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılayacak.

KAYITLAR BAŞKENT 153’TEN YAPILACAK

Destekten yararlanmak isteyen depremzedeler Başkent 153’ü arayarak TC kimlik numaralarıyla kayıt yaptırabilecek. Kayıtların alınıp kontrol edilmesinin ardından gıda teminiyle birlikte depremzedelere sıcak yemek ikramı başlayacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.