Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Başkan Seçer’den 19 Mayıs Mesajı

Başkan Seçer’den 19 Mayıs Mesajı
20 Mayıs 2023 15:22
173

HABERMAX.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, temeli ulus egemenliğine dayanan, modern ve tam bağımsız Türkiye’nin temellerinin atıldığı bir dönüm noktasıdır.

Ay yıldızlı bayrağımız bugün özgürce dalgalanıyorsa, bunu Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkarak yaktığı bu bağımsızlık ateşine borçluyuz.

104 yıl önce her şeyin bittiğini zannedenlere karşı; tüm zorluklara rağmen verilen mücadele ile bir millet uyanmış, aydınlık bir cumhuriyetin temelleri atılmıştır.

Sevgili Gençler;

Ulu Önder Atatürk’ün ‘Ya istiklal, ya ölüm!’ diyerek başlattığı bu onurlu mücadelenin tüm kazanımları, artık sizlere emanettir.

Ülkemizin dünya nezdindeki ilerleme yarışında üst sıralarda yer alması, özgüveni yüksek, kendini sürekli geliştiren gençler vasıtasıyla olacaktır.

Sizler; ülkemizin umudu ve güvencesisiniz.

Bizler, kentimizi yönetirken aldığımız her sorumluluk ve görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışırken, enerji kaynağımız ve motivasyonumuz yine sizlersiniz.

Cumhuriyete, Atatürk ilke ve eserlerine ve 19 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla sahip çıkacağınıza inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.