Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

BAŞKAN ŞAHİN TSO VE ESNAF SANATKARLAR ODASI ÜYELERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ŞAHİN TSO VE ESNAF SANATKARLAR ODASI ÜYELERİNİ AĞIRLADI
26 Kasım 2019 19:10
438
AHA.Belediye Başkanımız Semih Şahin, Bilecik Sanayi Ticaret Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Bilecik Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan, yönetim kurulu ve Ulaştırma Komitesi üyelerini ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şahin, konuklarına teşekkür etti.

   Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Şahin, TSO ve Esnaf Sanatkarlar Odası faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

   Bilecik Belediyesinin şehirdeki bütün dinamikler ile koordineli olarak faydalı çalışmalar gerçekleştirme gayretinde olduğunu kaydeden Başkan Şahin, ‘’Şehrimizin değerli sivil toplum kuruluşu ile sanayi temsilcilerini belirli dönemlerde ağırlıyoruz. Bugün de TSO ve Esnaf Sanatkarlar Odamızın temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldik, faydalı görüşmelerde bulunduk. Şehrimiz için yapılabilecek çalışmaları değerlendirme imkanı bulduk. Ziyaretleri dolayısıyla bütün konuklarıma teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

   TSO Başkanı Keskin ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gölcan da Başkan Şahin’e katkıları ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.