Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BAŞKAN POYRAZ VE EKİBİ BASIN MENSUPLARI İLE BİRLİKTE CREA CENTERS’I İNCELEDİ

BAŞKAN POYRAZ VE EKİBİ BASIN MENSUPLARI İLE BİRLİKTE CREA CENTERS’I İNCELEDİ
17 Mart 2023 16:09 | Son Güncellenme: 17 Mart 2023 16:18
242

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bölgede görev yapan basın mensuplarını Avrupa Birliği tarafından desteklenen vizyon proje Crea Centers’da ağırladı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yerel basın mensuplarıyla istişare ve değerlendirme toplantısını Crea Centers’da gerçekleştirdi. Bölgede görev yapan basın mensuplarının katıldığı toplantıda projeden sorumlu Strateji Geliştirme Müdürü projeyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından merkezi dolaşan basın mensupları birçok alanda girişimcilere destek sağlayacak merkez hakkında detaylı bilgi edindi.

Başkan Poyraz “Geçtiğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bu merkezi merak eden bir basın mensubumuzun sorusu üzerine bir sonraki toplantımızı burada yapacağımızı söylemiştim. Bugün hem merkezimizi tanıtmak hem de hasbihal edebilmek adına burada buluştuk,” dedi.

 Crea Centers nedir, ne yapar?

Çekmeköy Belediyesi liderliğinde, Avrupa Birliği Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı desteği ile hayata geçirilen Crea Centers Projesi, günümüzde önemli bir sektör haline gelen kültürel ve yaratıcı endüstriler alanındaki sanatçı, tasarımcı ve girişimciler için uluslararası işbirliği, fiziki ortam ve ekipman kullanımı desteği vererek serbest çalışma, ortak çalışma ve yaratıcı düşünme ortamını sağlıyor.  Crea Centers ile Karadeniz Bölgesi’nde yaratıcı endüstrilerin bölgenin yüksek potansiyeli ile ilişkili olarak geliştirilmesi, gelir ve istihdam açısından önemli katkılar sağlayacak hale getirilmesi hedefleniyor. Projede yer alan tüm ortak kurumların katkısı ile 5 ülkede yaratıcılık merkezleri açıldı.

Crea Centers Çekmeköy başvuruları ve bilgi için aşağıdaki uzantıları kullanabilirsiniz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.