Dolar 32,5694
Euro 34,9827
Altın 2.455,55
BİST 9.777,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAŞKAN POYRAZ OKULLARA MALZEME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

BAŞKAN POYRAZ OKULLARA MALZEME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR
25 Mart 2022 23:15 | Son Güncellenme: 25 Mart 2022 23:29
308

HABERMAX.Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarına spor malzemesi desteğinde bulundu.


Çekmeköy Belediyesi ilçedeki tüm devlet okullarına spor malzemesi desteğinde bulundu. İçerisinde; basketbol, futbol, ve voleybol topu, huni seti,  antrenman matı, takozlu slalom takımı, masa tenisi topu 100’lü, masa tenisi ağ ve demiri,  voleybol filesi,  23, 15, ve 45 cm’lik engel seti , top taşıma filesi, antrenman çanağı, basketbol çember filesi,  jimnastik hulahop,  antrenman yeleği (Sarı-Turuncu-Mavi) büyük boy antrenman merdiveni ve atlama ipi ekipmanlarının bulunduğu koliler belediye ekiplerince okul yönetimlerine teslim edildi.

Fatma Talip Kahraman Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen dağıtım törenine Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Damla Doğruyalçın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak ve öğrenciler katıldı.
Törende selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Her yıl bu hizmeti okullarımıza, öğrencilerimize sunuyoruz. Gençlerimizin iyi ortamlarda gelişmiş imkanlarla eğitim görmeleri bizim için çok önemli. Bir yandan modern eğitim binaları inşa ederken bir yandan da böyle hizmetlerle eğitime destek oluyoruz.” dedi. 
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.