Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BAŞKAN OKTAY, TURİZMCİLERLE LÜBNAN’A ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN OKTAY, TURİZMCİLERLE LÜBNAN’A ÇIKARMA YAPTI
13 Temmuz 2019 21:42
538

AHA.Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris’in dış ilişkilerini güçlendirmek üzere, davet edildiği Lübnan’ın başkenti Beyrut’a giderek, çeşitli temaslarda bulundu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Belediye Meclisi Turizm komisyonu meclis üyeleri Ali Kırlı, Asım Geniş, İsmail Yıldız ve Ceyhan Eroğlu ile birlikte Beyrut’a hareket etti.

İlk olarak, iki tur operatörleri ile turizm alanında görüşmeler gerçekleştiren Başkan Oktay ve beraberindeki heyet, akşamda Türkiye’nin Lübnan Büyükelçisi Sayın Hakan Çakıl ve Müsteşar Yeter Yaman ile akşam yemeğinde bir araya geldiler.Program kapsamında Heyet, Lübnan Seyahat Acenteleri Birliği’ni ziyaret etti. Büyükelçilik makamında samimi bir ortamda geçen ziyarette, Başkan Mr. John Abboud ve birlik üyeleri ile Lübnan’da yapılacak ortak çalışmalar ve 2019 – 2010 turizm sezonu konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından Marmaris’te faaliyet gösteren, Lübnan’ın en büyük tur operatörleri Nakhal, Kurban, Tania ve Al Ajouz ile görüşmeler gerçekleştirildi. Görüşmelerde ilişkilerin güçlendirilmesi adına yapılacak çalışmalar için yol haritası hazırlanması sonucu ortaya çıkarıldı. Temasların ardından Lübnan – Türk İş Konseyi Başkanı Wajih Bizri, Başkan Oktay’ı makamında kabul etti. Başkan Bizri, sadece turizm alanında değil, her alanda işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.