Dolar 32,7173
Euro 35,4912
Altın 2.500,21
BİST 10.861,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Başkan İmamoğlu’ndan Erkan Baş’a Teşekkür: “İBB Artık Herkesin Belediyesi”

Başkan İmamoğlu’ndan Erkan Baş’a Teşekkür: “İBB Artık Herkesin Belediyesi”
10 Haziran 2024 22:31
268

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’a gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkürlerini iletti. İmamoğlu, İBB’nin artık herkesin belediyesi olduğunu vurgulayarak, demokrasiye ve şehre katkı sunmak isteyen herkesle ortak çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

İmamoğlu’ndan Demokrasi ve Ortak Çalışma Vurgusu

Başkan İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “İBB artık herkesin belediyesi, demokrasiye ve şehre katkı sunmak isteyen herkes ile ortak çalışmaya devam edeceğiz,” diyerek İstanbul’da kapsayıcı ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ifade etti.

İBB’nin Kapsayıcı Yönetim Anlayışı

İmamoğlu’nun bu açıklaması, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli siyasi parti temsilcileri ve toplumun farklı kesimleriyle birlikte hareket ederek, daha demokratik ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdüreceğinin altını çiziyor.

Teşekkür ve İş Birliği Mesajı

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’a teşekkürlerini ileten İmamoğlu, İstanbul’un geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı ve şehre katkı sunmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.