Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

BAŞKAN İMAMOĞLU: BU YOLCULUKTA BİRLİKTEYİZ

BAŞKAN İMAMOĞLU: BU YOLCULUKTA BİRLİKTEYİZ
3 Haziran 2024 16:09
264

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer de İmamoğlu’na eşlik etti. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün gelmiş geçmiş en başarılı 5 yılını geçirmesi temennisinde bulundu ve bu yolculukta birlikte olduklarını vurguladı.

Beylikdüzü’nün Önemi

İmamoğlu, yaşamının yaklaşık 35 yılını Beylikdüzü’nde geçirdiğini belirterek, Beylikdüzü’nün kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. “Evim” olarak nitelediği Beylikdüzü’ne gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten İmamoğlu, burada kurduğu dostlukların hala çok taze ve samimi olduğunu dile getirdi.Gelecek Planları ve İş Birliği

İmamoğlu, Beylikdüzü’nün ikinci 5 yılında da başarılı işlere imza atılacağına inandığını belirterek, “Başarılı bir 5 yıl geçti. Şimdi bunu daha da yukarıya taşıyacağız. Beylikdüzü’nün 10 yıllık özel serüvenini daha yukarıya nasıl taşırız hassasiyetiyle, iş birliği içerisinde, sahilinden genişlemesi gereken yeşil alanlarına, eğitimden kentsel dönüşüme, birçok konuda daha öncü adımları, iş birliği içerisinde atıyor olacağız” dedi.

 İmamoğlu’nun Temennileri

“Çok inanıyorum Başkanımıza, siyasi yol arkadaşlarına” diyen İmamoğlu, Beylikdüzü’nün güçlü bir siyasi altyapıya sahip olduğunu ve bu altyapının ilçenin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti. İmamoğlu, “Umarım Beylikdüzü’nün gelmiş geçmiş en başarılı 5 yılını, bu beş yılda Başkanımız yaşasın ve şehrimiz, insanlarımız çok daha mutlu olsun. Bu yolculukta birlikteyiz. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Çalık’tan Teşekkür

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çalık, “Evinize hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamak, bizim için bir onur. Yaptığınız çalışmaları hem ilgiyle hem de gururla izliyoruz. Beylikdüzü’nün çehresini, Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle değiştirmek bizim en büyük arzumuz” dedi.

Çalık, İmamoğlu’nun 2014-2019 yılları arasında Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiği hizmetlere değinerek, İSKİ marifetiyle yapılan 160 kilometreden fazla altyapı hizmetinin önemini vurguladı. Çalık, İBB’nin adil ve eşit hizmet anlayışına teşekkür etti ve Beylikdüzü’nde hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti.

 Ortak Masa Toplantısı

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Çalık, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Beylikdüzü’nün sorunlarına ve çözüm yollarına dönük bir ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.