Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

BAŞKAN EROĞLU’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAKLAVA İKRAMI

BAŞKAN EROĞLU’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BAKLAVA İKRAMI
28 Mart 2020 22:26
471

AHA.Dünya zorlu bir süreç geçiriyor. Koronavirüs bütün dünyayı kasıp kavuruyor. Tüm ülkelerde; sosyal hayat, ticaret, turizm durma noktasına geldi. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de herkes olabildiğince sosyal mesafeyi korumak için evlere kapanırken; virüs belâsına karşı sağlık çalışanları tüm birimleriyle sahada çalışıyor.

Dünya zorlu bir süreç geçiriyor. Koronavirüs bütün dünyayı kasıp kavuruyor. Tüm ülkelerde; sosyal hayat, ticaret, turizm durma noktasına geldi. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de herkes olabildiğince sosyal mesafeyi korumak için evlere kapanırken; virüs belâsına karşı sağlık çalışanları tüm birimleriyle sahada çalışıyor.
Tüm Türkiye‘de hastanelerde her türlü tedbir alınmış durumda. Virüs meselesinde riske en fazla göğüs geren sağlık çalışanlarının yanında olmak milli bir görev olarak görülmeli.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu bu konuda sağlık çalışanlarına gönül desteklerini iletmek ve moral vermek amacıyla baklava ikramında bulundu. Belediye ekiplerince Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversite Hastanelerinin yöneticilerine tepsiler içerisinde baklavalar teslim edildi.
Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada:” Bugün ailelerinden sevdiklerinden uzaklaşmış ülkemizi virüs belasından kurtulması için mücadele eden sağlık çalışanlarına gönülden isteklerimizi sunuyorum. Onlar için ne yapsak azdır. Allah her daim yardımcıları olsun. Tokat belediyesi olarak yapabilecek ne varsa tüm ekiplerimizce sahada çalışma halindeyiz. Temizlik, dezenfekte, vefa faaliyetlerimizle milletimizin hizmetindeyiz. Tabii tüm kurumlar milletimize hizmet için görev icra ediyor. Tek tek saymıyorum herkesten Allah razı olsun. Ama bir grup var ki onlar virüs belâsına en önde mücadele etmekteler. İşte biz de bir nebze çorbada tuzumuz olsun, gönül olarak sağlık çalışanlarımız yanında olduğumuzu hissettirmek için böyle bir ikram yapmak istedik.” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.