Dolar 32,2624
Euro 34,7278
Altın 2.407,44
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

BAŞKAN EROĞLU: “TARİHİ SOKAKLARIMIZI TURİZME KAZANDIRACAĞIZ”

BAŞKAN EROĞLU: “TARİHİ SOKAKLARIMIZI TURİZME KAZANDIRACAĞIZ”
7 Ocak 2020 10:24 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2020 10:37
443

AHA.Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Bey Sokağı ve Bey Hamam Sokağı ile ilgili yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceledi Başkan Eroğlu çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şehrimizin bu güzel iki sokağını güzel bir hale getirerek şehrimize ve turizme kazandıracağız” dedi.

Tokat Belediyesi ve İI Özel İdaresi işbirliği ile kentteki tarihi sokaklarda bulunan sivil mimari yapıların sokak cephelerinin güzelleştirilmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu; ” Birkaç ay önce Tokat’ımızın sembol caddelerinden Bey Sokağı’nın turizme kazandırılması, canlandırılması, sivil mimari örneklerinin ortaya çıkması, sokağın sağlıklaştırılması için başlattığımız çalışmaları hızla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz şu ana kadar 10’a yakın evimizi restore etmiş durumda, eskisine göre daha çok güzel oldu. Tabi ki çalışmalarımız devam ediyor. Burası bittikten sonra hemen Beyhamam sokağına geçeceğiz. Bu iki sokağımızı birbirine entegre edeceğiz. Böylece bu iki sokağımızı güzel bir hale getirerek şehrimize kazandıracağız. Bu işle ilgili 20 özel ustamız var. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde tarihi sokaklarımızın sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayacağız. Bu çalışmada destek veren Sayın Valimize, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Özel İdaremize teşekkür ederim” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.