Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Başkan Erdoğan Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi

Başkan Erdoğan Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi
15 Ekim 2022 16:50 | Son Güncellenme: 15 Ekim 2022 16:56
400

HABERMAX.“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”“Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, patlama meydana gelen Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi’ne ait maden ocağında incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunduktan sonra Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, dua etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün meydana gelen patlama sonucu 41 işçinin hayatını kaybettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi’ne ait maden ocağında incelemelerde bulundu.

Bartın’ın Amasra ilçesinde patlamanın olduğu maden ocağına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak maden sahasında inceleme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan çalışmalar ve maden sahasındaki son duruma ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den bilgi aldı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Mobil Afet Koordinasyon Merkezi’ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada düzenlenen koordinasyon toplantısına başkanlık etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a incelemeleri sırasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Uluştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da eşlik etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, vefat eden madenciler için dua etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemeleri sonrasında burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da vefat eden madenciler için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, duasında şu ifadeleri kullandı:

“Ya İlahel alemin, şu anda büyük bir acı yaşıyoruz. Burada maden ocağında 41 kardeşimiz vefat ettiler, şehit oldular, maden şehidi. Göçük altında kalan insanların hükmen şehit olduğuna inanıyoruz. Ya Rabbel alemin, dua ediyoruz kendilerine, kendilerini iki cihanda aziz eyle Ya Rabbi. Kendilerine rahmet eyle Ya Rabbi. Geride bırakmış olduğu bütün yakınlarına, eş ve dostlarına, annelerine, babalarına, çocuklarına sabr-ı cemiller ihsan eyle ya Rabbi. Ya Rabbel alemin, millet olarak yaşamış olduğumuz bu acıdan dolayı milletimize başsağlığı diliyoruz, kabul eyle Yarabbi. Bizlere sabırlar ihsan eyle Ya Rabbi. Yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz, kabul eyle Ya Rabbi. Kendilerine acil şifalar ihsan eyle Ya Rabbi. Bugüne kadar yaşamış olduğumuz nice olaylarda kaybetmiş olduğumuz maden şehitlerimizin tamamına dua ediyoruz, rahmet eyle ya Rabbi. Bir daha bizlere böyle acılar gösterme ya Rabbi. Milletimizi, memleketimizi, devletimizi her türlü kazalardan, belalardan, afetlerden, felaketlerden muhafaza eyle ya Rabbi. Dualarımızı kabul eyle Allah’ım.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.