Dolar 32,2202
Euro 34,6366
Altın 2.395,31
BİST 10.232,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Başkan Erbaş’ın ilk durağı Dicle Üniversitesi oldu

Başkan Erbaş’ın ilk durağı Dicle Üniversitesi oldu
14 Eylül 2021 12:38 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2021 12:51
249

AHA.Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2021-2022 Kur’an Kursları Açılışı ve Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Türkiye Finali kapsamında gittiği Diyarbakır’da gerçekleşen programların ardından bir dizi ziyarette bulundu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2021-2022 Kur’an Kursları Açılışı ve Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışması Türkiye Finali kapsamında gittiği Diyarbakır’da gerçekleşen programların ardından bir dizi ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın yaptığı ziyaretlerin ilk durağı Dicle Üniversitesi oldu. Burada Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret eden Başkan Erbaş, misafirperverliğinden dolayı Karakoç’a teşekkür etti.

Yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Başkan Erbaş, salgın sebebiyle üniversitelerin öğrencilerden mahrum kaldığını belirterek yeni eğitim döneminde bir an önce üniversitelerin ve hocaların öğrencilerine kavuşması temennisinde bulundu.

Rektör Karakoç ise ziyaretinden dolayı Başkan Erbaş’a teşekkür ederek, üniversitenin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Erbaş, sonrasında Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. H. Musa Bağcı’yı ziyaret etti ve Bağcı’da eğitim ve öğrencilerin durumu ile ilgili bilgi verdi. Bir grup ilahiyat fakültesi öğrencisi ile soru-cevap şeklinde görüşme yapan Başkan Erbaş, daha sonra fakültenin konferans salonunda akademisyen ve öğrencilerle kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlik merkezini ziyaret etti

Başkan Erbaş, üniversitedeki ziyaretlerinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Diyarbakır’da bulunan gençlik merkezini ziyaret etti. Buradaki yetkililerden yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi alan Başkan Erbaş, merkeze gelerek ders çalışan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.