Dolar 32,4198
Euro 34,5755
Altın 2.385,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Aliyah’nın Yeni Single’ı Yayında: “Alışamam Yokluğuna”

Aliyah’nın Yeni Single’ı Yayında: “Alışamam Yokluğuna”
1 Eylül 2023 12:02
106

HABERMAX. Aliyah’nın yeni şarkısı “Alışamam Yokluğuna”, Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımlandı. Pop ve R & B türlerinden izler taşıyan “Alışamam Yokluğuna” parçasının beste ve prodüksiyon sürecinde ise Reşat Aytaç Özgümüş imzası bulunuyor. 

Genç sanatçının daha önce Universal Music Türkiye etiketiyle yayımlanan “Derinden”, “Süzülen Yaşlara” ve “Bi’ Kez Daha” gibi parçaları geçtiğimiz aylarda dijital platformların önemli müzik listelerinde yer almıştı.

Aliyah hakkında
20 Mart 2000 yılında Afrika’da doğan Aliyah, 8 yaşında ailesiyle Türkiye’de Kapadokya bölgesine taşındı. Öğrenim hayatına Kapadokya’da devam eden sanatçı, içindeki müzik esintilerini 16-17 yaşındayken keşfetti. Üniversite eğitimi için Ankara’ya yerleşen Aliyah, Başkent Üniversitesi’nde mütercim tercümanlık okudu. 2021 yılında üniversitenin son senesinde müziğe olan ilgisini kariyere dönüştürme kararı alarak İstanbul’a taşınan Aliyah, 2022 yılında Universal Music Türkiye sanatçısı oldu.

UNIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. Universal Music Group ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz:

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.