Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Başkan Ekrem İmamoğlu, İstanbul için Yeni Ulaşım Aracını Tanıttı: Deniz Dolmuşları Hizmete Girdi

Başkan Ekrem İmamoğlu, İstanbul için Yeni Ulaşım Aracını Tanıttı: Deniz Dolmuşları Hizmete Girdi
9 Temmuz 2024 00:17
340

HABERMAX. İstanbul’un ulaşım ağını genişletme hedefi doğrultusunda hareket eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Tersanesi’nde üretilen yeni Deniz Dolmuşları’nı tanıttı. Bu yeni ulaşım araçları, Deniz Taksilerin ardından Boğaz hattında İstanbullulara hizmet sunacak.

İmamoğlu, yaptığı açıklamada, Deniz Dolmuşlarının İstanbul’un ulaşım sorunlarına alternatif bir çözüm getireceğini belirtti. Şehir genelinde ulaşımın kalitesini artırmak ve vatandaşların daha hızlı, ekonomik ve rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için bu adımı attıklarını ifade etti.

Haliç Tersanesi’nde yerli üretim olarak hayata geçirilen bu projenin İstanbul’un deniz ulaşımında önemli bir dönüm noktası olduğunu dile getiren İmamoğlu, şehrin 16 milyon sakinine yönelik çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Deniz Dolmuşları, İstanbul’un trafik yoğunluğunu azaltarak çevre dostu bir ulaşım seçeneği sunmayı hedefliyor. İmamoğlu’nun liderliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin yaşam kalitesini yükseltmek ve modern bir ulaşım altyapısı oluşturmak adına projelerini sürdürmeye devam ediyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.