Dolar 32,2471
Euro 34,6770
Altın 2.405,28
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Başkan Battal İlgezdi kesin ve net konuştu

Başkan Battal İlgezdi kesin ve net konuştu
13 Aralık 2019 23:26 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2021 12:10
563

AHA.Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi habermax.net sitesine yaptığı açıklamada işten atılan kişilerin kurumlarına hakaret ettiğini söyledi.

Hiç kimse ekmek yediği kuruma hakaret etme hakkına sahip değildir. 

Ataşehir Belediyesi önünde aylardır grev yapan işçiler hakkında flaş açıklama yapan Başkan Battal İlgezdi kesin ve net konuştu. İlgezdi, “Ben emeğe saygı gösteren sosyal demokrat belediye başkanıyım. Her zaman haklının yanında durmaya, haklı olana destek olmaya özen gösteren bir belediye başkanıyım. Ancak günlerdir belediye önünde oturma eylemi yapan bu kişiler hakaret içerikli mesajlar, küfürler, tehditler savurmaya başladılar. Bir çalışan çalıştığı yere ihanet etme hakkına sahip değildir. Zaten hiç kimse durduk yere, keyfi bir şekilde çalışanlarını işten çıkaramaz” dedi.Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: “Ben emekten yana sosyal demokrat belediyeciliğini savunan bir başkanım.”

Başkan Battal İlgezdi, “Biz kimseyi keyfi işten atmadık. Bu kişiler şahsıma ve çalıştıkları ekmek yedikleri belediyeye hakaret dolu sözler, küfürler savuruyorlar. Defalarca uyarıldılar, hiç kimse kusura bakmasın babamın oğlu da olsa aynısını yapardım” diye konuştu.Ataşehir Belediyesi’nde çalışan DİSK üyesi iki işçi “Gerekçe gösterilmeden işten atıldık” dedi. İşçiler günlerdir Ataşehir Belediyesi önünde direnişlerini sürdürüyorlar.Ataşehir Belediyesi’nde çalışan DİSK’e bağlı işçiler Destek Hizmetleri Müdürlüğü Temsilcisi Melike Şahin ve Güvenlik-Sen Temsilcisi Alişan İpşiroğlu, Genel-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 1 Nolu Şubesi ile belediye önünde bir basın açıklaması düzenlemiş, işe iadelerinin gerçekleşmesini istediklerini, aksi halde oturma eylemlerinin süreceğini söylemişti.Çalışma düzenine uymadıklar için gerekli işlemler yapıldı. 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi “Bu arkadaşlar çalışma düzenine uymadıkları için işten çıkarıldı, kimse kimseyi durduk yere işten atamaz. Daha önce bu konuda basın açıklaması yaptık gereken ne ise yapılacaktır. Yok öyle kalkacaksın bir belediye başkanına hakaret edeceksin, bırakın bizi hangi belediye başkanına böyle hakaret dolu laf etseler gerekeni onlar da yapacaktır. Biz kimseyi işten atmadık sadece bu arkadaşlar çalışma düzenine uymadıkları için gereken yapılmıştır. Bu kesin ve son kararımdır” dedi İlgezdi Belediyelerin içinde en fazla asgari ücret üzerinde maaş veren Başkan benim sonra kalkacaksın çöpleri toplamayacaksın iş yavaşlatacaksın sonra aleyhimize propanganda yapacaksın,biz buna müsaade edemeyiz, şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.