Dolar 32,2534
Euro 34,6877
Altın 2.393,52
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

BAŞKAN ARSLAN: SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

BAŞKAN ARSLAN: SÖZÜMÜZÜ TUTTUK
3 Şubat 2023 18:33 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2023 18:37
166

HABERMAX. Eremit Belediyesi Güre Mahallesi kırsal Yassıçalı mevkinde 2 katlı çok amaçlı kültür evinin inşaat projesi başladı. Başkan Selman Hasan Arslan’ın katılımıyla kültür evinin ilk harcı döküldü.

Edremit Belediyesi Güre Mahallesi kırsal Yassıçalı mevkinde mahallelinin uzun yıllardır talep ettiği kültür evi hayata geçiyor. Başkan Selman Hasan Arslan’ın vaatlerinden olan çok amaçlı kültür evinin inşasına başlandı. 220 metrekareden oluşan 2 katlı çok amaçlı kültür evinde 3 oda yer alıyor. Tahtacı kültürüne sahip Yassıçalı Mahallesi’nde vatandaşların düğünlerini, hayırlarını, etkinliklerini yapabileceği kültür evi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Yaz aylarına kadar kültür evinin tamamlanması hedefleniyor.

Yıllardır yaşanan sıkıntıya son verildiğini belirten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Burada mutlu bir ana tanıklık ediyoruz hep birlikte. Bizim seçim kampanyamızda verdiğimiz sözlerden bir tanesiydi burası. Bunları bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yassıçalı’nın bir hayaliydi. Düğün, hayır ve etkinlik yapma konusunda sıkıntı yaşıyorlardı. Bütün bu sıkıntılara bugün son vermiş oluyoruz. Bu sıkıntıları gidermenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Programa Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, Meclis Üyeleri Hüseyin Güven, Metin Aktaş, Güre Mahalle Muhtarı Necati Tokuştepe, Muhtarlık İşleri Sorumlusu Fikret Çetin, iş insanı Agah Ferhatoğlu ve Birol Kocacan da katıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.