Dolar 32,3762
Euro 34,7786
Altın 2.394,49
BİST 10.238,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
15 Kasım 2023 18:46
138

HABERMAX.Edremit Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Altınkum Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınkum Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklar yenileniyor. Doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yollar baştan sona belediye ekipleri tarafından düzenleniyor. Yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında Çetin Emeç Caddesi 11 bin metrekare parke taş, bin metrekare bordür kaplanarak kısa süre içerisinde hizmete açılıyor. Çetin Emeç Caddesi başta olmak üzere bağlantılı sokaklarda çalışmaları tamamlamak üzere olan ekipleri Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Başkan Arslan, inceleme yaparak çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Vatandaşlarımızın altyapı çalışmalarından dolayı uzun süre mağdur olmaması için çalışıyoruz. Bu sorunları bir an önce gidermek ve kışın yağmur çamur ile vatandaşı karşı karşıya bırakmamak için ekiplerimiz cadde ve sokakları tamamen yeniliyor. Yenilenen sokaklarımızda eksik olan noktalarda gerekli ışıklandırma ve peyzaj çalışmaları da sağlanacak. Caddemizi bir hafta içerisinde hizmete açacağız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.