Dolar 32,2676
Euro 34,7368
Altın 2.406,27
BİST 10.300,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

BASIN KURULUŞLARIMIZIN DİKKATİNE, BU KUTLAMA UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK

BASIN KURULUŞLARIMIZIN DİKKATİNE, BU KUTLAMA UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK
24 Ekim 2023 19:27
99

HABERMAX.Cumhuriyetimizin 100 yaşını Türkiye’nin en görkemli sahnesinde kutlayacağımız ‘Yüzyılın kutlaması programımızı’ dileyen tüm TV kanalları, Ajansların görüntülü servisleri, daha sonra duyuracağımız pool frekanstan; isteyen tüm haber siteleri de, yine daha sonra duyuracağımız RTMP linkinden yayınlayabilecek.


İşte Türkiye’nin en büyük sahnesinde gerçekleştirilecek, uzun yıllar unutulmayacak kutlama programının detayları:

BU KUTLAMA UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK
Aylar öncesinden hazırlıklarına başlanan görkemli kutlama programı, 29 Ekim Pazar günü Maltepe Etkinlik alanında gerçekleştirilecek. 29 Ekim Pazar günü Maltepe Etkinlik Alanını dolduracak İstanbullular, unutamayacakları bir kutlama yaşayacak.

100 YILIN KUTLAMASINA ÖZEL GÖSTERİ
Yüzyılın kutlamasına özel hazırlanan 100. yıl özel gösterisinde, Haluk Bilginer’in seslendireceği temsili Cumhuriyet ağacı, bir kız çocuğu ile yolculuğa çıkacak. 40 dakika sürecek bu özel gösteriye, yurtdışından gelen hava ve yer akrobatları eşlik edecek. İtalya’dan gelen uçan balonlu akrobasi ekibi, Türkiye’nin her şehrini temsil eden 81 halk oyunları dansçısı ile aynı sahnede buluşacak. Zeybekler, modern dans ekipleri, tiyatrocular, Türkiye’nin yurtdışındaki genç gururlarından Piyanist İlyun Bürkev ve Türkiye’nin iki çok kıymetli sesi Sıla ve Edis dahil olmak üzere 210 kişi sahne alacak. Hayallerinin peşinden giden kız çocuğunu, jimnastik sporcusu Doğa Kale canlandıracak.

16 METRELİK DEV ÇINAR
Cumhuriyetin 100. Yılı gösterisine özel olarak tasarlanan 150 metrelik görkemli sahnede, bazıları yine yurtdışından bu gece için özel getirilen en son teknoloji görüntü, ses, ışık, pyro ve otomasyon ekipmanları kullanılacak. Sahnenin ortasında ise 16 metre yüksekliğinde Cumhuriyet çınarı yer alacak.

ARALIKSIZ KONSERLER
İskender Paydaş yönetimindeki 60 kişilik orkestra ve 40 kişilik koro ile birlikte sahneye sırasıyla Duman, Kubat, Edis, Sıla ve Zülfü Livaneli çıkacak. Yer yer düetlerinde yer alacağı konserler, 3 saat kesintisiz sürecek.

20 KAMERALI ÖZEL CANLI YAYIN
Maltepe’ye gelemeyen milyonlar, tüm gösteri ve konserleri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB sosyal medya hesaplarından da canlı takip edebilecek. Türkiye’nin en büyük sahnesindeki görkemli kutlama, 20 farklı kamera ile canlı yayınlanacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.