Dolar 32,2855
Euro 34,8109
Altın 2.452,26
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Barış Manço Kadıköy’de şarkılarıyla anıldı

Barış Manço Kadıköy’de şarkılarıyla anıldı
24 Şubat 2020 22:23 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2020 22:24
434

Anadolu rock müziğinin efsane ismi, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço, Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği bir programla ölümünün 21. Yılında anıldı. Barış Manço’nun önderliğinde 1972 yılında kurulan Kurtalan Ekspres müzik grubu ise anma programında sahne aldı.

Barış Manço Kadıköy’de şarkılarıyla anıldı

SALON DOLDU, MERDİVENLERE OTURDULAR

Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Barış Manço’yu Sevgiyle Anıyoruz” adlı anma programına sevenleri yoğun katılım sağladı. Kalabalık salonda vatandaşlar merdivenlere taşıp otururken çoğu zaman ayakta programa eşlik etti.

Kurtalan Ekspres Müzik Grubunun seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço şarkılarına seyirciler doyasıya eşlik etti. Program boyu söylenen şarkılarda alkış eksik olmadı.

Barış Manço Kadıköy’de şarkılarıyla anıldı

“BARIŞ SEVER’LER GİDEREK ARTIYOR”

Program öncesi sahnede konuşan Doğukan Manço, “21. yıla baktığımızda git gide artan bir Barış sever kitlesi var. Çocuklar artık büyümeye başladı ve Barış Manço sevgisi de artıyor. Bazen bize de soruyorlar nedir bu Barış Manço’ya olan sevginin artma sebebi diye baktığımız zaman geçmişten bu zamana bu kadar birleştirici az örnek var çünkü değer olarak. Ve Barış Manço bizleri birleştirmeye her zaman devam edecek” diye konuştu.

Barış Manço Kadıköy’de şarkılarıyla anıldı

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.